Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2007, 19:39   #280
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Kızlar, taciz ve tecavüze uğruyor, fuhuşa sürükleniyor. Hamile kalan bazı kızlar, tecavüzcüleriyle zorla evlendiriliyor, kızlı erkekli gruplara ***** izlettiriliyor...

AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, geçtiğimiz aylarda İstanbul’da Bahçelievler Atatürk Yetiştirme Yurdu’na bir gece vakti yaptığı şok baskında, yurtta kalan kızlardan 33’ünün kayıp olduğunu gündeme getirmişti. Çömez daha sonra hazırlattığı bir raporu gönderdiği Devlet Bakanı Nimet Çubukçu’yu da, olayları örtbas etmekle suçladı. Vatan, Çömez’in hazırlattığı raporu ele geçirdi. 3 sayfalık raporda, 61 kız ile ilgili iddialara ayrıntılarıyla yer veren Çömez, son 7-8 yılda bu yurttan 100 civarında kızın fuhuş ya da gayri meşru hayat nedeniyle kaçtığı veya kaybolduğunun altını çiziyor ve yurt yöneticilerinden bunu teyit ettirilebileceğini söylüyor. İşte rapordaki tüyler ürpertici iddialar...

Konsomatrislik yapanlar var
F. B.: C.K. adlı öğrenci ile birlikte sürekli yurttan kaçıyordu. Pavyonlara düştüğü ve konsomatrislik yaptığı tespit edildi.
S. G.: E. adlı erkekle kaçtı.
B. E.: H. adlı erkek arkadaşıyla dışarıda gayri meşru yaşam sürüyor. Başka erkeklerle de ilişkisi var.
C. K.: Yurttan bazı arkadaşlarıyla birlikte pavyonlarda konsomatrislik yaptı. Alkol kullanıyor, uyuşturucu kullandığı da iddia ediliyor.

Sahte isimle kürtaj yaptırıldı
K. T.: Sokaklarda fuhuş yapıyor. Hamile kaldı. Dünyaya getirdiği bebeği de SHÇEK yurduna verildi. (0-6 yaş Bahçelievler Çocuk Yuvası)
H. B.: Zihinsel engelli biri tarafından tecavüze uğradı.
R. T.: Çok sayıda erkekle (Şeyh Zayed Çocuk Yuvası gençleri ile) birlikte oluyor. Son seferinde hamile kaldı ve Bakırköy Devlet Hastanesi’nde (muhtemelen) başka bir isimle kürtaj yapıldı. A. B. ve F. hemşireden bilgi alınabilir. Tecrübeli. Çamlık Eczanesi’nden aldığı test kitleri ile, başka arkadaşlarına hamilelik testi yapılmasına yardımcı oluyor. İzmit veya Sakarya’ya sevk edildiği söyleniyor.

Santral memuruyla aşk yaşadı
S. T. : Pek çok örnekleri gibi, o da yurtta kalarak hırsızlık ve gasp yapıyordu. Hacı Hüsrevli. Erkek arkadaşı ile evlenme kararı aldı. Düğünü Swissotel’de yapıldı. Gerçek düğünde ortaya çıktı. Hamile olarak evlendi. Mecidiyeköy’de bir apartmanda yaşarken erkek arkadaşı ile yaşadığı tartışma sonucu intihar etti.
Ö. K.: Yurt çalışanlarıyla aşk yaşadı. (A. Ç. adlı tekerlikli sandalyeye bağımlı santral memuru ile aşk yaşadı. Bu kişi evli ve çocuğu var. Yurtta usulsüz olarak kuruyemiş satıyor. Yurda gelen bağış kitapları pazarlıyor. Başka kızlarla da ilişkisi var.) Güvenlikte çalışan M. adlı bir gençle Adana’ya kaçtı ve evlendi.

Yurt memuru taciz etti
Ç. D.: D. Y. adlı yurt memuru tarafından taciz edildi.
E. Ç.: Erkek arkadaşının ailesi tarafından kızın iradesi dışında alıkonuldu. Koruma kararı olan E., isteği dışında yurt yöneticileri tarafından başka aileye teslim edildi.
M. T.: Tecavüze uğradı, fuhuş batağında.
G. Ö.: Sara Hastası. Pek çok kez intihar girişiminde bulundu. Zaman zaman yurttan kaçıyor ve günlerce dışarıda kalıyor.
M. K.: Defalarca yurttan kaçtı. Beyoğlu’nda barlara gidiyor.
E. İ.: Hırsızlık yapıyor. Ramazan ayında iftar için gittiği evlerden para çaldı.

Çocuk yaptı o da yurtta
F.D. : 2001 de yurda geldi. Madde bağımlılığı var. Tiner kullanıyor. Gayri meşru ilişki sonucu hamile kaldı ve doğum yaptı. Dünyaya getirdiği çocuğu halen bakanlığa bağlı bir yurtta barınıyor.
R. Ö. : Erkek arkadaşları ile yaşadığı ilişkileri fotoğraflayıp dışarıya servis yapıyor.

Öğretmen bile tecavüz etti
S. M. : Yurt bahçesinde bulunan Engelliler Spor Okulu’nda görevli, engelliler beden eğitimi öğretmeni tarafından tecavüze uğradı. İlişkiden sonra zührevi hastalığa yakalandı ve tedavi edildi. Hamile kalınca kürtaj yapıldı.

Tecavüzcüsüyle evlendirildi
S. Ç. : Hamile olduğu altıncı ayında fark edildi. Hamile bırakan kişiyle zorla evlendirildi. Sonra eşinden boşandı.
B. B. : Tecavüze uğradı ve fuhuş sektörünün eline düştü.
G. Y. : Ensest ilişki ile yurda geldi (abisi tarafından tecavüze uğramış) Yurda geldiğinde de başkaları tarafından tecavüze uğradı.

Alkolik, taciz kurbanı
S. K.: Tecavüz edildi ve hamile kaldı. 80.yıl Rehabilitasyon Merkezi’ne gönderildi.
V. O.: İlk kez babası tarafından tecavüz edildi. Alkol kullanıyor.
D. B.: Fuhuş yaptı ve hamile kaldı. Halen Beşiktaş Gençlik Merkezi’nde kalan Sabay Aybicin’in adı ile özel bir klinikte kürtaj yapıldı. A. adlı bir arkadaşının annesi tarafından kürtaja götürüldü.

Misyonerlik de yapılıyor
S. K. ve Z. S.: Yurda yakın faaliyet gösteren Lütuf Kilisesi’nden gelen misyonerlerden etkilenmişler. Yurtta kiliseye gittiklerini ve Hıristiyan olduklarını söylüyorlar. Kilise’den gelen M. isimli kişi, öğrencilere İncil ve 20 USD para dağıtmış. Yurt yönetimi fark edince girişi yasaklamış. Ama zaman zaman bahçede yürüyüş yapma bahanesi ile geliyorlar.
Z. S.: Yakacık Çocuk Yuvası Beden Öğretmeni tarafından izinli olarak alındığı bir akşam, Taksim’de bir bara götürülerek taciz edildi. Öğretmen, eşinden boşanacağını söyleyerek Z.’yi kandırmış.

İşçiler tecavüz etti
Z. B., G. B., C. K.: Benjio Abi olarak bilinen kişinin şu anki ekibi.
E. D.: Madde bağımlısı. İntihara teşebbüs etti. Psikiyatrik tedavi görüyor.
T. A., Ş. A.: Yurttaki sosyal servis uzmanları ve şoförler ile flört ediyorlar.
S. T.: Gasp ve hırsızlık suçları vardı. Hamile kaldı ve intihar etti.
Ü. G.: Zihinsel engelli. Yurdun tadilatı sırasında işçiler tarafından tecavüz edildi.

***** film izlettirdiler
Z. Z., Z. B., G. B., C. K.: Yurda ***** CD’ler getirerek, yurt öğrencilerine izlettirdiler.

Eğlence dönüşü öldüler
Raporda yurttaki öğrencilerin Benjio Abi olarak tanıdıkları kişi tarafından, koruyucu aile sıfatıyla dışarı çıkartıldıkları iddia ediliyor. Bu kişi öğrencilere pahalı kıyafetler alıyor ve öğrencilere lüks hayatı özendiriyor. Benjio Abi olarak tanınan kişi, yanına aldığı Ayşe Yalçın, Ayşe Ermiş ve Sevcan Gül adlı öğrencilerle bir gece (2003 yılında) eğlenceden dönerken trafik kazası yaptı. 3 kız kazada hayatını kaybetti. Kaza haberleri basına da yansıdı...

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet