Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2007, 23:03   #296
Çevrimiçi
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Muğla’nın Fethiye İlçesi’ne bağlı Esenköy’de 1 metre boylarında maymuna benzer bir canlı gördüklerini iddia eden köylüler, 15 gündür korku ve merakla geceleri nöbet tutuyor.

Esenköy Bademlik Mahallesi’nde görüldüğü öne sürülen maymun benzeri canlı yüzünden köylülerin uykusu kaçtı. Köy meydanında geceleri nöbet tutan köylüler, ’gulyabani’ adını verdikleri canlıyı anlata anlata bitiremiyor. Başrollerini Kemal Sunal, Şener Şen ve Adile Naşit’in paylaştığı ’Süt Kardeşler’ filmini andıran görüntüler yüzünden, jandarma da sık sık köye gelip durumu kontrol ediyor.

Jandarma ekipleri, gece geç saatlere kadar otomobillerinde ve köy meydanında nöbet tutan köylüleri ikna edip evlerine gönderiyor. Köylüler ise gulyabaninin en son su kanalı ve taş ocağı yakınlarında görüldüğünü iddia etti.

Köyde yayılan dedikoduların ardından geçen pazar günü garip canlıyı gördüğünü söyleyen Murat Aydın Karagöz, şunları söyledi:

"Pazar gecesi saat 22.00 sıralarında merak edip arkadaşlarla su kanalının yakınlarına gittik. Tepeden taşlar geliyordu, çığlıklar vardı. Arkadaşlar korkup kaçmaya başladı. Ben kaldım. Daha sonra beyaz ışıklar arasında kıllı ve maymuna benzeyen bir şeyin üzerime doğru geldiğini gördüm. O sıra can havliyle kendimi arabanın içine attım. Daha sonra köylüler yanıma geldi. Ama ortalıkta hiçbirşey yoktu. Ancak arkadaşlar da atılan taşları ve sesleri duydular."

O günden bu yana gözüne uyku girmediğini söyleyen Karagöz, "Uyuyamıyorum olay her gün rüyama giriyor. Jandarma her gün köyümüzde. Burada büyüklerimizin dediğine göre eskiden yatır varmış. Eski Likya- Roma zamanından kalma mezarların olduğu da söyleniyor. Büyüklerimiz ’bu mezar bekçisi bir ruh olabilir’ dediler. Oraya gitmeyin diyorlar ama köylü topyekün merak ediyor" diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet