Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2007, 23:15   #330
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




ADANA’da 3’ncü çocuğuna hamile olan ve doğumuna sayılı günler kala rahatsızlanıp 2 kezgötürüldüğü hastanede, ‘doğum vakti gelmedi’ denilerek evine gönderilen 31 yaşındaki Hatice Heybeli, karnındaki bebeğiyle birlikte yaşamını yitirdi.
Denizli Mahallesi’nde oturan, hamileliği 9’ncu ayını doldurmak üzere olan ev kadını Hatice Heybeli, bir hafta önce rahatsızlanınca Çukurova Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne götürüldü. Doktorlar yaptıkları muayene sonucunda Heybeli’nin demirci ustası eşi 33 yaşındaki Ali’ye “Doğuma vakit var. Eve götürün'' dedi. Eve götürülen Hatice Heybeli, bir gün sonra yeniden rahatsızlandı. Eşi ve kayınvalidesi tarafından tekrar aynı hastaneye götürülen Heybeli, doktorların yine “Doğum için süre var'' demesi üzerine yeniden eve döndü.

BU KEZ HASTANEYE YETİŞTİRİLEMEDİ
Hatice Heybeli, geçen cumartesi günü saat 04.00’de yatağında tekrar rahatsızlandı. Yakınları tarafından 2 kez götürülüp evine gönderildiği hastaneye ulaştırılan Heybeli ile karnındaki bebeğinin öldüğü anlaşıldı. Doktorlar, Heybeli’nin hastaneye getirildiğinde bebeğiyle birlikte ölmüş olduğunu belirtti. Hatice Heybeli'nin karnındaki bebeğiyle birlikte ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmasına karar verildi.
Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi veren Ali Heybeli, eşi Hatice’nin herhangi bir rahatsızlığının olmadığını söyledi. Heybeli, “Geçen hafta eşimi rahatsızlanınca iki kez hastaneye götürdük. Doğum vakti gelmediği gerekçesiyle eve götürmemiz istendi. Öldüğü gün, kayınvalidem sabaha karşı eşimin rahatsızlandığını söyledi. Hastaneye götürdüğümüzde ölmüş olduğunu söylediler. Eşimin neden öldüğünü bilmiyorum'' dedi.
Hastane Başhekimliğinin de, olayla ilgili inceleme başlattığı bildirildi.


ADANA, (DHA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet