Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2007, 23:17   #337
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Onur Air'in Sevgililer Günü için düzenlediği 'Evlenme teklifini uçağın üzerine yazarak yap' kampanyasına katılan Özhan Tırpancı, uçak altında uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Gökben Ulusoy'a unutamayacağı bir evlenme teklifinde bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İstanbul’dan Erzurum’a gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen Özhan Tırpancı ve Gökben Ulusoy, İç hatlar terminalinden alınarak özel bir araçla aprona getirildi. Sevgilisi Özhan Tırpancı’nın yapacağı tekliften haberi olmayan Gökben Ulusoy, karşısında uçağın gövdesine yazılan, “Gökben benimle evlenir misin?” yazısını ve çok sayıda gazeteciyi görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Şoku atlattıktan sonra evlenme teklifini kabul eden Gökben Ulusoy “Hiç beklemediğim bir sürpriz oldu. Özhan, son ana kadar hiçbir şey hissettirmedi” dedi.

14 Şubat’ta ilginç bir şekilde sevgilisine evlenme teklif eden Özhan Tıpancı ise “Zaten evlenme teklif edecektim. Ama farklı birşey olmasını istedim. Onur Air’in kampanyasını görünce katıldım” diye konuştu.

Birçok havayolu şirketinin Sevgililer Günü için yaptığı fiyat odaklı kampanyaların aksine romantik bir organizasyon yapan Onur Air İletişim Koordinatörü Rauf Gerz sevgililer günü nedeniyle yaptıkları organizasyona 3 bin 453 çiftin başvurduğu ve en uygun olanın seçildiğini belirterek çiftlerin gidiş-dönüş uçak biletlerinin ve otel masraflarının şirket tarafından karşılanacağını söyledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet