Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2007, 00:00   #360
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Levent Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay’ın 5 Haziran 2000’de, iç çamaşırları çıkarıldıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldüğü İstanbul Şişli’deki Fulya Mahallesi’nde, geçen pazartesi günü 13 yaşındaki E.Ç. saldırıya uğradı. 7 yıl arayla yaşanan iki saldırıdaki müthiş benzerlik, sapığın da aynı kişi olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

GEÇEN pazartesi günü E. Ç. Şişli’deki okulundan çıktıktan sonra babasının işyerine uğrayıp saat 13.40’ta Fulya’daki evlerine gitti. Asansöre son anda giren motosiklet kasklı bir erkek, E.Ç’ye apartmanda Mehmet Öz diye biri oturup oturmadığını sordu. Tanımadığını söyleyen E.Ç, dairelerinin bulunduğu katta indi. Anahtarlarını çıkarıp daire kapısını açınca, asansörden fırlayan kasklı saldırgan küçük kızı bıçakla tehdit edip eve soktu ve kapıyı arkalarından kapadı. E.Ç’nin ellerini yatağa bağladıktan sonra yatak odasındaki çekmecede bulunan bir miktar parayı aldı.

Telefona cevap verilmeyince merak edip eve gelen babası tarafından evde eleri bağlı, iç çamaşırları çıkarılmış olarak bulunan E.Ç, tecavüze uğradığını söyledi. E.Ç. polise verdiği ifadesinde de saldırganın tecavüz ettiğini söyledi.

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan ilk muayenesinde, kızlık zarı bozulmadığı saptanan E.Ç’de sperm kalıntısı da bulunamadı. Başındaki, siyah, bazı yerleri kırık ve aşınmış motosiklet kaskını hiç çıkarmadığı için saldırganın robot resmi çizilemedi. Polis Şişli bölgesinde kasklı bir kişinin son bir yıl içinde dört kadına daha cinsel tacizde bulunduğu belirtti.

İki saldırı birbirine benziyor

YEDİ yıl önce 15 yaşındayken meçhul bir kişinin bıçak darbeleriyle yaşamını yitiren Çağla Tuğaltay da tıpkı E.Ç. gibi okul dönüşü evinde saldırıya uğradı. Kapı girişinde zorlama yoktu. Apartmana giren yabancı birini gören yoktu. Cesedi komşuları tarafından bulunduğunda, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde iktisat okuyan ağabeyi İlker’in yatağında yatıyordu. Üzerinde okul forması vardı. Eteğinin altına giydiği yeşil tayt yerdeydi. İç çamaşırı çıkarılmıştı. Tecavüz edilmemiş, ama Çağla öldürülmüştü.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet