Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2007, 23:55   #405
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Ermeni Kültür Vakfı'nın internet sitesi olarak bilinen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
armenianculturalfoundation.org site bu sabaha karşı kendilerine LG Hack Team adını veren internet korsanları tarafından engellendi.

Edinilen bilgilere göre, 2003 yılından beri Ermeniler ile ilgili ve 'Türkiye' karşıtı yayınlar yapan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
armenianculturalfoundation.org isimli internet sitesi kendilerine LG Hack Team adını veren bir grup Türk Hacker tarafından engellendi. Sitenin link'ine tıklayarak sitede gezmek isteyen ziyaretciler Türk bayrağı ve bir uyarı ile karşılaştılar. Sitede gezen kullanıcılar linke tıkladıktan 10 saniye sonra "Bu bir hack değil, Türk gençlerinden Ermenilere uyarıdır, sanal alemde Türklüğe ve kutsal saydığımız değerlere yapmış olduğunuz ayrıkı faaliyetlerinizden dolayı LG hack ordusu tarafından Ermenilere ilk uyarımızı bırakıyoruz. Kutsal saydığımız değerlere karşı yürütülen yanlış faaliyetleriniz devam etmesi durumunda biz büyük Türk milletinin sınır bekçileri olarak operasyonlarımızı sürdürmeye and içtik. Türk milleti adına Türkiye'nin sınır bekçileri. 1071'den beri. LG hack ordusu " ibaresi ile karşı karşıya kaldılar.



Öte yandan, kendilerine LG hack ordusu üyeleri olarak adlandıran grup tarafından yapılan yazılı açıklamada, bir süredir bu site ile ilgili Türkiye karşıtı yayınlar yaptığına dair ihbarlar aldıkları belirtilirken, "Bardağı taşıran son damladan sonra grup üyeleri ile toplanıp karar aldık. Yaklaşık 6 saat süren çalışmanın ardından 2003 yılından beri Türkiye karşıtı yayın yapan Ermeni Kültür Vakfı sitesinin içerisine Türk gençiliği olarak uyarı mayetinde 'LG Genç Osman' ismini verdiğimiz programı yerleştirerek mesajımızı yayınlamayı başardık" denildi.


(İhlas Haber Ajansı)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet