Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2007, 19:14   #435
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




yıl önce Sayısal Loto'dan 844 bin YTL ikramiye kazanan Hayri Kaya'nın kazandığı paradan sonra başına gelmedik kalmadı. El attığı her işi batırdı ve sonunda 200 bin YTL borca ve hapse girdi. Şimdi yardımla yaşıyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Ordu'nun Perşembe ilçesinde 3 yıl önce Sayısal Loto'dan 844 bin YTL ikramiye kazanan Hayri Kaya, şimdilerde beş parasız. Kaya bir bankada çaycılık yaparken Sayısal Loto'dan 844 bin YTL çıkınca çaycılığı bıraktı. Kazandığı paranın 200 bin YTL'sini çevresindeki ihtiyaç sahiplerine verdi.

Hayri Kaya daha sonra zeytinyağı alım-satım işine girdi. Memleketi Perşembe ilçesine halı saha yaptırdı. Bal ve PVC işlerine girdi ancak yine dikiş tutturamadı ve servetini tüketti.

Borçları nedeniyle 5 ay hapis cezasına çarptırılarak, Ordu Efirli Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Kendisi hapisteyken icra memurları, alacaklara karşılık köydeki evine el koydu. Bu esnada eşi ve 2 çocuğu ise köylülerin yardımı ile köy camisinin alt katına yerleştirildi. Yaklaşık 4 ay önce cezaevinden çıkan Hayri Kaya şimdi, cami cemaatinin verdiği paralarla yaşamını sürdürüyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet