Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2007, 19:16   #441
Çevrimiçi
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




23 kediyi kesip dolapta sakladı İstanbul Gaziosmanpaşa’da bodrum katında yaşayan 39 yaşındaki Mevlüt Doğmuş’un evindeki buzdolabında, sokaktan toplayıp kestiği 23 kedinin leşi bulundu. Kediler, görevlilerce toprağa gömülürken, Doğmuş derhal akıl hastanesine kaldırıldı.

OLAY, Mevlüt Doğmuş’un evinden gelen kötü kokulardan rahatsız olan apartman sakinlerinin Gaziosmanpaşa Belediyesi ile polise haber vermesi sonucu ortaya çıktı. Pislik içindeki dairenin buzdolabını açan zabıta ve polis ekipleri, korkunç bir görüntü ile karşılaştı. Zabıtalar, kedilerin parçalarını evden kutularla çıkarırken, Mevlüt Doğmuş’u Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırdı. 5 günlük tedavisinin ardından evine dönen Doğmuş, şunları söyledi: /_newsimages/3009841.jpg

"Ben Almanya’da doğdum. Annem ile babam ayrıldı. Onların arasındaki sorunlar nedeniyle psikolojim bozuldu. Matbaa işçiliği yapıyordum. Birdenbire megaloman olmaya başladım. Hiçbir şeyi atmıyordum. Kedileri de evde beslemek için almıştım. Kendimi kaybettiğim bir dönemde onların hepsini öldürmüşüm. Atmaya da kıyamadığım için buzdolabında sakladım. O anı asla hatırlamak istemiyorum. Komşularım satanist olduğum gerekçesiyle benden korkuyor. Ben satanist değilim. Kedileri de çok seviyorum. Tekrar evime kedi almaya başladım. Umarım öyle kötü bir dönem daha geçirip bu kediyi de öldürmem."

Kedileri seviyorum

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki 5 günlük tedavisinden sonra serbest bırakılan Mevlüt Doğmuş, kedileri çok sevdiğini, ama kendisini kaybettiği bir dönemde öldürmüş olabileceğini söyledi. Evine yine kedi aldığını söyleyen Doğmuş, "Umarım yine kötü bir dönem geçirip öldürmem" dedi.


Kaynak hurriyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet