Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2007, 19:18   #444
Çevrimiçi
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




İstanbul (AA)- İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş (İDO), müşteri ile ilişkilerini güçlendirmek ve müşteri memnuniyeti artırmak için yolcularına şikayet ve önerilerini cep telefonu mesajıyla iletme olanağı sundu.

İDO yetkililerinden alınan bilgiye göre, günde ortalama 200-220 bin kişinin taşındığı vapurlarda, yolcular için yaklaşık 3 ay önce başlatılan ''Cepten öneri'' hizmeti kapsamında binden fazla kısa mesaj (SMS) alındı.Bütün GSM operatörlerinden 4 kontör karşılığında ''öneri'' başlığı altında ''3436'ya gönderilebilen kısa mesajlar, yetkililerce değerlendirmeye alınıyor. Soru ya da öneri sahiplerine yine aynı yöntemle ya da telefon ile bilgi veriliyor.

Kısa mesajların bir kısmının ortak özelliği, vapurlarda sigara içilmesinin tamamen yasaklanması veya içilmesi yasak açık alanlarda kuralın uygulanması istemini içeriyor. Ancak bunun yanı sıra vapur büfelerinde sigara satışına başlanması için öneriler de bulunuyor.

Mesajlar arasında, vapurlardan martılara simit ve benzeri yiyeceklerin atılmasının yasaklanması gibi öneriler de dikkat çekiyor.

Özellikle İzmir'e feribot seferlerinin konulmasını isteyenler de bir çoğunluk oluşturuyor. Ancak İDO yetkilileri, İzmir, Çanakkale ve Tekirdağ için maliyetlerin çok yüksek çıktığını, bunların bilet fiyatlarına yansıması halinde yolcunun mağdur olacağını ifade ederek, bu nedenle buralara sefer konulmayacağını bildirdiler.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet