Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2007, 19:21   #453
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Eminönü'nde kitapçılık yapan bir kişinin kaçırılarak alıkonulması ve darp edilmesi olayına ilişkin düzenlenen “Çetele” adlı operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.


Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, çıkar amaçlı bir suç örgütünce bir kişinin kaçırılıp, Tuzla Aydınlı'da bulunan çiftlik evinde alıkonulduğu yönündeki ihbarlar üzerine polis harekete geçti.
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çiftlik evine düzenlediği operasyonda, bir süre önce meslekten ihraç edildiği belirtilen eski özel harekat polisi Ekrem Y., ağır şekilde darp edildiği ve elleri ile ayakları bağlı olarak alıkonulduğu yerden kurtarıldı.
Tuzla ve Beşiktaş'ta 2 adrese yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda, ”Susurluk Davası” sanıklarından eski polis Ziya Bandırmalıoğlu'nun ve Azerbaycan uyruklu Mahmut İ'nin de aralarında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı.
Yapılan aramalarda 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek, bu silahlara ait 550 fişek, darp olayında kullanılan bilardo sopası, mağdurun bağlanmasında kullanılan kablo ve bir miktar esrar ele geçirildi.
Ekrem Y.'yi kendilerine olan 15 bin YTL'lik çek borcunu ödemediği gerekçesiyle kaçırdıkları, alıkoyup darp ettikleri ileri sürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Tuzla Adliyesi'ne sevk edildi.
Öte yandan, operasyonun yapıldığı çiftlik evinin kumarhane olarak kullanıldığı da ifade edildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet