Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2007, 19:38   #473
Çevrimiçi
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




AKP’li vekil toprak satışını övdü
Toprak satışına övgüler yağdırıp, eleştirenleride hukuk bilgisinden yoksun olarak tanımlayan Kılıç, mülk satışlarının ülke ekonomisini ve piyasayı olumlu etkilediğini söyledi



AKP’li vekil toprak satışını övdü
AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, iktidara susamış kesimlerin yabancılara gayrimenkul satışını istismar ettiğini söyledi. Yabancılara toprak satışıyla ilgili yasayla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan kişilerin Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde konut veya arsa sahibi olabilmelerine imkan sağlandığını belirten Kılıç, ancak özellikle bu tür konuları istismar edenlerin iddialarının aksine bu yasanın sınırsız bir şekilde mülkiyet edinme imkanını hiçbir ülkenin vatandaşına vermediğini dile getirdi.

“Bağımsızlık mı ilan ettiler”
Kılıç, “Öncelikle belirtelim ki yabancıların mülk edinmek suretiyle bir ilimizdeki arazilerin büyük çoğunluğunu ele geçirmeleri ve sonrasında orada kendi bayraklarını dalgalandıracak bir hakimiyete erişebilmeleri mümkün değildir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Türkiye dışında 190 bin parça mülkü bulunuyor. Bizim vatandaşlarımız mülk edindikleri ülkelerin toprakları üzerinde bağımsızlıklarını mı ilan ettiler? Hayır” diye konuştu. (İHA)

YENİÇAĞ

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet