Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2007, 22:57   #30
Çevrimdışı
Enchanting
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Halk Secerse Aday Yine Gül




Silencer Nickli Üyeden Alıntı
ßen kôtûLemiyorum . Sadece Kendi görü$üm Cumhuriyet Anlayi$ina yanli$dir. ki ; Ornek Tayyip . Benim kendi görü$üm budur. Olacaklardan söz ediyoruz.

Afedersiniz, cumhuriyet anlayışınız cumhurbaşkanı adayı Abdullah GÜL olunca mı kabarıyor? Demokratik bir ülkeyse Türkiye, neden daha önceki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 367 oy aranmadı? Türkiye sözde demokratik bir ülke, bu kadar basit. Devlet yönetiminde her hangi bir dinin referans alınmamasını ve devletin dinler karşısında tarafsız olmasını savunan prensip değil mi laiklik? Miting düzenleniyor. "Türkiye laiktir, laik kalacak." , ne laiklik ama
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Allah sevgisi elbette kalpte olur, katılıyorum. Ancak ben müslümanım diyerekte müslüman olunmaz.

Ve bir arkadaşta;
Alıntı:
düz liseler çoğaldıda ne oldu?hamilelik olayları kız kaçırma olayları tecevüz olayları arttı kızların orasına burasına bakanların gözleri gönülleri açıldı bunumu istiyorsunuz?

demiş. Buda yanlış. Benim okuduğum lisede de bu tür bir olay yaşanmadı. Burada imam hatip liselerini savunurken, diğer liseleri kötüleyemez ve her insanı aynı kefeye koyamazsın.

Ha ne olacak? Seçimlerde AKP yine iktidar olacak ve halkta seçse, mecliste seçse cumhurbaşkanı AKP vekili olacak. Şahsen Bülent Arınç'ın bu göreve gelmesini isterim. Kendisi gayet efendi, soğuk kanlı ve dünya üzerinde Türkçe'yi güzel konuşan sayılı insanlardan birisidir.

Sevgiler.

__________________
everything. everyone. everywhere. ends.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet