Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2007, 02:34   #15
Çevrimdışı
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Cevap: Security Egg. V.1.0 By BuCaLI (sunucu koruma botu)




CcehennemM Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
pardon benmi yapıyorum haksızlığı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
neden kodları şifreleyince bu haksızlıkmı oluyor ? bir sayfa yazı yazdım özellikleri bunlardır diye. birsürüde post kastım güvenen kullansın gerisi beni ilgilendirmez diye. ama yanlış anlaşılmasın yazdığım kodları kimse kullanmasın değil olay ki zaten benimde tcl bilgim süper olmadığından kodların bi kısmı alıntı. farkındaysan şifrelenen kısım sadece botun ismi ve versionu kodlar zaten açık. illegal olan durum şifrelenmiş kısım içine hile konabilir olayı.

Mantıklı düşünürseniz kendi bilgisayarınızda olsun ircde olsun kullandığınız programların çoğu yapımcının güvenliği açısından açık kodlarıyla verilmiş değildir. e buna rahmen sen bu olaya ahlak dışı diyorsan söyleyecek hiç bi sözüm yok lamerlere gün doğsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kodlarını şifreleyince haksızlık oluyor demiyorum ahlaksızlık oluyor diyorum, bunun da sebebini kaç kere açıkladım bir kere daha açıklıyorum: TCL de şifrelenen kodların ne olduğunu görmek mümkün değildir diyorum.. Çünkü belirli bir şifreyle şifrelenirler.. Mırcta encode yaparsın şifreler decode yaparsın şifrelenmiş şeyi gösterir, ama burada şifrelenmiş bilgiyi açmak için de yine şifreye ihtiyaç vardır.. Bu yüzden bu yolla istenildiğinde çok kötü şeyler yapılabilir diyerek insanları uyarıyorum ben, sana da kötü şey yapmışsındır demiyorum.. Sadeec botun adını ve versionunu şifreledim diyorsun, ama bunu sen söylüyorsun.. Belki de gerçekten öyledir, ama bunu senden başkasının bilmesi imkansız..
Ayrıca başkasının kodunu kendi koduymuş gibi kullanmayı "lamerlik" olarak gördüğünü söylüyorsun.. Her postumun ardından sorduğum gibi tekrar soruyorum: Sen niye aynı şeyi yapıyorsun?
Sen de "lamer" misin ?

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet