Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2007, 23:35   #7
Çevrimdışı
CariSma
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İran, PKK'yı 'Allah adına' vuracak




[quote=Tayyi-ban;250936]Turkiye'de PKK ya destek saglayanlar (Devletin icindekiler) ve imralidakinin bir an once asilmasi gerekiyor..

Şu lafa Oldum olasıya Kıl'ım.Arkadaşım senin genel kültür seviyen nekadar?İdam cezası kaldırıldı bu 1. , 2.si ise Apo asılamaz güvencesini veren Türkiye Cumhuriyeti Başbakan ve başbakan yardımcılarıdır.Ecevit,Mesut Yılmaz,Devlet Bahçeli
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ık bu saatten sonra asmak bişeyi farkettirmez zamanında asılacaktı.Devletin içindekiler pkk'ya destek sağlıyorlar diyosun?bu çok ağır bir suçlama bunun vebali altına girmeyi kabul ediyormusun senin bildiğini Mit,Jitem,Tsk bilmıyormu baksana haber sana kadar gelmiş onlara hayli hayli gitmiştir böyle bir durum söz konusu olsa bu birimler devreye girmezmi sence?Saçmalıyosun bence kulaktan dolma haberlerle yorum yazmazsan sevinirim.
Pkk kürt değildir pkk lıların alt yapısını oluşturanda onlara destek sağlayanlarda büyük başlarıda Ermeni'dir.gaza getirilen kurdistan vaadiyle kandırılan kişiler kürtlerdir bu insanları dağa çıkarırken vaatlerle ve tehditle çıkarıyorlar.


Tayyi-ban nickiyle kafana göre Tayyip ve taliban bağlantısı kurmaya çalışıyosun Ey Allah'ım sen bu aciz kullarına akıl ihsan eyle.!!

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet