Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2007, 14:21   #7
Çevrimdışı
Julw
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 8 askerden 1 tanesi kim biliyormusunuz ?




"Kaçırılan 8 askerden 1 tanesi için genel kurmay başkanlığı şu açıklamayı yapmıştı kaçırılan 8 askerin 7’sinin ismi açıklanmıştı. Ancak 8’incisi için esrarengiz bir not düşülmüştü: O not şöyleydi: “Bu askerin ismi daha sonra açıklanacak!”"

Neden bu böyle?

1. 3 yada 4 gün önce bordo bereliler hakkında bi haber eklemiştim okuduysan neden giremediler? Girmeyin askerlerinizi vericez dediler burda 1 (Yusuf)

2. Askerlerimizden ses gelmemesi esnasında direk Iraga Girecekmiydik evet burdada 2 (Yusuf)




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Genelkurmay Askerî Savcılığı, PKK tarafından Dağlıca baskını sırasında kaçırılan 8 asker hakkında ’Milli müdafaya hıyanet’ ve ’Silahı terk’ suçundan soruşturma başlattı.


Bir askerî savcılık yetkilisi, bu konuda şunları söylüyor: "Öncelikle bu askerlerimizin baskın öncesi nöbet sırasında bir kusurları olup olmadığı araştırılacak. Nöbette dikkatsizlik sonucu bu baskın ile mal ve can kaybının meydana geldiği saptanırsa, bu durum ACK’nın 136’ıncı maddesi çerçevesinde hapis istemiyle değerlendirilir. Daha sonra 8 askerin zorla mı yurtdışına götürüldüğü, yoksa kendi istekleri ile mi gittiklerine bakılacak."

---------------------------------------------------------------------

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinin haberine göre PKK’lı teröristlerce kaçırılan 8 askerden birinin, askere gitmeden önce Türk Bayrağını yakmaktan ve PKK’ya destek vermekten dolayı tutuklandığı, amcası, dayısı ve yeğeninin de PKK’ya yardım ve yataklık etmeklek yargılandığı iddia edildi.


Tabiki bunlar kendi düşüncem.


Konu Julw tarafından (06 Kasım 2007 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet