Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2007, 16:48   #15
Çevrimdışı
Srehto
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Operasyon sonrasi Kandilden görüntüler




Arkadaşım inan senle uzun uzun tartışmak isterdim ama bütün olan bitene tek taraflı baktığından ve bakacağından şüphem olmadığı için bir kaç cümleyle yetin. 1. si benim söylediklerim ordan burdan duyduklarım değil; asla olamazda. Zaten beni tanısaydın bu kadar basit bir insan olmadığımı anlardın ki anlamadan yorum yapmanda ne kadar doğru o da senin zihniyetin. O Türkiyeyi yönetenler dediğin insanlar biz Irak'a girelim diye bas bas bağırırken bize kulaklarını tıkayanlar, TSK sınır ötesi operasyon yapılsın dediğinde (yani tüm koşullar uygunken) bir Bush'a sorup geleyim diyenler, sonrada sordum gerek yokmuş diyenler, türban sorununu istese 10 dk. da çözebilecekken hâlâ onun üzerinden demogoji yapıp göz boyayanlar..(ki ilerde ne kadar ciddi bir sorun teşkil edeceği ortadadır.) Yani din üzerinden, mehmetçik üzerinden siyaset yapanlar.. Evet, Türkiyeyi yönetenler düşünüyor, ama kendilerini, iktidarlarını düşünüyor. Askerine güvenmeyen diye bir tabir kullanmışsın, yine boş atıp dolu tutturmaya çalışmana veriyorum, askerime hepinizden çok güveniyorum.(O bir önceki mesajımda yazdıklarımdan bir kısmı emekli bir tüm general ile konuşmamızda geçmişti, kendisiyle konuştukça askerimize olan hayranlığım kat kat arttı.)
Son olarak; cahil vs. demişsin, bilmiyorsanız cahilliğinizi saklayın demişsin, oturup düzgünce tartışıyoruz, bana böyle atıflarda bulunmaki karşımda bir ezik olduğunu düşünmeyeyim, yani yazdıklarına cevap verebilmem için en azından bir sebebim olsun. Aksini düşünürsem, kendime yedirip sana cevap yazmam.
-
Alıntı:
Vurursun Niye Vurdun.Vurmazsın Niye Vurmadın (; . Eğer Bi Yerde Muhalefet Varsa Demekki Orda Başarı Vardır.Hele ki Türkiyede.

Bazen zamansız bir vuruş bir çok şeye neden olabilir. Kaldı ki ben hiç bir zaman vurulmasın demedim, sadece zamanın yanlışlığından ve bu zamanın tercih edilmesinin sebeplerinden bahsettim.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet