Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2007, 00:35   #17
Çevrimdışı
Srehto
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Operasyon sonrasi Kandilden görüntüler




Neden sürekli beni kendi açından değerlendirmekte ısrar ediyorsun anlamıyorum. Ben senin düşüncelerin hususunda bir yargıda bulunmazken, sen benim düşüncelerimin sadece gazete ve tv lerdeki haberlerden ibaret olduğunu söylüyorsun. Kuzey Irak neresidir, coğrafyası nasıldır, kısacası oraya dair birçok şeyi senelerce orda devlet adına gizli görevde bulunmuş emekli bir ordu görevlisinden dinledim. Ve çok uzun zamandır orduya dair yüzlerce kitap, dergi vs. okuyorum. Sende ordu içerisinde doğup büyümüş ve bazı şeyleri görmüş birisin fakat ben senin söylediklerine boş demiyorum. Tavsiyem seninde bana aynı şekilde davranmandır.
Olayı basite indirgeyelim, ben TSK'nın değil, hükümetin yanlış yaptığını söylüyorum, ve askerimize sandığından çok çok daha fazla güveniyorum. Eğer hükümet askerimizle düzgün bir mütareke yolunu izleseydi, şimdiye TSK'nın adı tüm Dünyada çok daha fazla yankılanıyor olacaktı.
Ayrıca halkımızın çoğu TSK'dan yakınıyor demişsin, hangi halktan bahsediyorsun? Türk milletinin askerinden yakındığı tarihte görülmüş şey değildir, neden bahsettiğini tam anlayamadım ama sende sanırım halkın hükümetten yakındığını anlayamamışsın. Cevap yazacaksan bana hakaret etmeden yazacağını umuyorum.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet