Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2007, 02:01   #19
Çevrimdışı
Srehto
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Operasyon sonrasi Kandilden görüntüler




Hükümetten yakınan kürtlerin içerisindedir diye bir cümle kurmuşsun sanırım. Evet hükümetten yakınıyorum ama sen her hükümetten yakınan kürtlerin içerisindedir diye bir yorum yaparsan Türkiyenin %50'sine itham etmiş olursun bu lâfını, ki ne ben ne de bir başka asla dediğin gibi değil. Sanırım yanlış yazdın.
Hükümet, yaptığı bazı siyasi çalışmalar sayesinde oyunu ikiye katladı. Kaldı ki ben seçim öncesi yapılanlardan çok, seçim sonrası yaptıklarından bahsediyorum. Asıl operasyon gerekliyken yapılmasına müsade edilmemesi, operasyon tezkeresini çıkarıp bir sonraki gün 'yapılmasa daha iyi olur' denilmesi, koskaca Türkiyenin geleceğinin ve güvenliğinin bir başka devlete, yani A.B.D ye bırakılması vs. Evet, Türkiyenin üzerinden birçok oyun oynanıyor, bizim görebileceğimiz yahut göremeyeceğimiz, ama Tayyip beyin bu oyunlardan rahatsızlık duyduğunu henüz görmedim. Aksine ülkemizin başına yeni oyunlarda onlar çıkarıyor gibi geliyor. Bakınız: Türban sorunu. Şu an için çok fazla bir sorun teşkil etmiyor belki ama böyle giderse ilerde başımızı ağrıtacağa benziyor. 80 öncesi türban diye bir şeyin varlığı bile söz konusu değilken, günümüzde %64'ü başı örtülü olan Türk kadınının %17'si şu an türbanlı. Evet, belki aşılamayacak sorunlar asla değil ama, yıpratacağı da aşikâr. Üzerimizde oyunlar oynanıyor olabilir, ama biz birlik olduğumuz sürece ellerine bir şey geçiremeyeceklerinden şüphem yok. Tek sorun bizi bölmeye çalışanlar. Halledemeyeceğimiz sorun yok, yeterki biraz okumayı, görmeyi ve dinlemeyi bilelim.
-
Ayrıca bu hükümetin başındakilere güvenmediğim demek, Türk devletine ve diğer kurum ve kuruluşlarına güvünmediğim anlamına kesinlikle gelmez. Galiba öyle bir anlam çıkıyor yazdıklarımdan, bilinsin istedim.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet