Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Aralık 2007, 16:36   #23
Çevrimdışı
FrAnK}{MArtIN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Operasyon sonrasi Kandilden görüntüler




Alıntı:
türban önemli bir sorun olmak yolunda emin adımlarla ilerliyor hâlâ. İstese yarım saatte çözebileceği bir iş tabiri caizse.

Zaten En Önemli Sorundu.Yarım Saatde Çözülebilicek Demişsin Burdaki Mubalağını Anladım Ama Bu Kadarda Basite İngirgemek Bilinçsiz Bi Bireyin Söylemi Olur.Türkiyede Herkez Başörtüsü Yasağın Kalkmasını İstemiyor.Bu Yasak Sadece Bi Yasayla Olmaz.Toplumsal Mutabakatla Olur.Ve Bu Sorunda İnşallah Çözülecekdir.

Alıntı:
A.B.D. başkanına sordu; operasyon yapalım mı, yapmayalım mı diye.

Farkındaysan Irakda ABD Var Ve Onun Egemenliği Altında.Şimdi Teröristler ABD de Olsa Gidip ABD yimi Vurucaksın ? . Ve Demişsin Ki Tayip Erdoğan ABD ye Giderken İstediğimizi Alıcağız Döndüğündede Operasyona Gerek Yok Dediğini Sölemişsin.Eğer Devlet Konuşulan Herşeyi Medya Önünde Söleseydi Devlet Sırrı Veya Devlet Olurmuydu ? . En Basiti 52 Uçaklı Hava Saldırısını Kimse Beklemiyordu.Şimdi Bunuda Basın Önünde Yarın 52 Uçaklı Hava Saldırısı Yapıcaz Diye Sölesemiydi.Yapmayın Güzel Kardeşim.

Alıntı:
Ha bir de DTP'nin kapatılması hususu var. Bu hususta kendisinin söylediği şey " ben halkın oyuyla oraya girmiş bir partiyi kapatamam " olmuştu. (dünyanın hiç bir parlementosunda terörü açıkça destekleyen bir partinin varlığından söz edilemez. Eğer bizimki çok gelişmiş bir demokrasi ise, ben böylesine geniş bir demokrasi istemiyorum. Eminim ki bir çok insan da istemiyor!)

Diyelim Sen A Partilisin Bende B Parti.A Parti İktidar Oldu B Partiside Azınlıkda Muhalefet Partisi.Şimdi B Partisini Sevmiyorum Diye Yada Onu Meclisdenmi Atalım ? Bu Nasıl Bi Demokrasi Anlaşıyı.DTP Parayla Deil Oyla Geldi.Tabiki Kimse İstemez O Yaratıkların Orda Olmasını , Ama Onlar Bu Ülkenin Vatandaşının Oyuyla Meclise Girdi.Onların Amacı Meclisden Kendilerini Kovdurmak Ülkenin Demokrasisine Büyük Bi Darbe Vurmak.Sizde Bu Oyuna Geliyorsunuz.Herşeyi Bi Yolu Var.Öncelik Onlara Oy Veren Halkı Bilinçlendirmek.

Kimse Ne Tayip Erdoğanı Nede AKP yi Sevmek Zorunda Deil.Ben Burda Ne Parti Propakandası Nede At Gözlülük Yapıyorum.Ama Birazda Duygularla Deil Akıl Ve Mantıkla Hareket Etmek Öle Düşünmenin Bu Ülkeye Çok Katkı Vericeğini Sölüyorum.Sehitoglu Arkadaşım Çok Doğru Bişey Söledi

''Dünya ile savaşıyoruz, haberiniz yok...''

Yinede Yorum Ve Düşünce Sizin Saygım Sonsuz.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet