IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   3G (https://www.ircforumlari.net/3g/)
-   -   Vodafone Türkiye, 3G veri indirme hızında 1 numara (https://www.ircforumlari.net/3g/324226-vodafone-turkiye-3g-veri-indirme-hizinda-1-numara.html)

Slipknot 25 Mart 2010 19:17

Vodafone Türkiye, 3G veri indirme hızında 1 numara
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Vodafone, LCC International’ın test ettiği ve onayladığı sonucu açıkladı. Kablosuz telekomünikasyon sistemlerinde dünyanın önde gelen bağımsız ölçümleme şirketi LCC International, 4 şehri kapsayan testte ortalama olarak en hızlı veri indiren operatör olarak Vodafone’u tescil etti. “Veri İndirme Hızında 1 Numara” olarak sınıflandırılan Vodafone, testlerin yapıldığı tüm lokasyonlarda data kurulumunu başarıyla gerçekleştirdi.
Dünyada 3G lideri Vodafone’un, Türkiye’de Avrupa’nın en ileri HSPA+ teknolojisini kullanarak kurduğu şebeke altyapısının en hızlı veri indirme hizmetini verdiği, bağımsız uluslararası bir kuruluş tarafından tescil edildi. Kablosuz telekomünikasyon sistemlerinde dünyanın önde gelen bağımsız ölçümleme şirketi LCC International’ın yaptığı testler sonucunda Vodafone, “Veri İndirme Hızında 1 Numara” olarak sınıflandırıldı.
LCC International, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya olmak üzere 4 ilde gerçekleştirdiği çalışmada bağımsız olarak kendi seçtiği lokasyonlarda eş zamanlı 3 operatör için veri indirme hız testleri yaptı. Çalışmada ortalamada en hızlı veri indirme olanağını Vodafone’un 3G şebekesinin sağladığı tescil edilirken, Vodafone’nun testlerin yapıldığı istisnasız tüm lokasyonlarda data kurumlumlarını başarıyla gerçekleştirdiği tespit edildi.

Perius 22 Nisan 2010 11:14

Cevap: Vodafone Türkiye, 3G veri indirme hızında 1 numara
 
Ben vodafone 3G kullanıyorum memnunum da daha yaygınlaştırması lazım. Adana'nın bazı yerlerinde hala edge hızında. 5gb 45 tl +vergiler ödüyorum. Heryerde 3G hızında olması lazım.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net