Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Haziran 2008, 16:11   #18
Çevrimdışı
McKruGer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Install Creator ( Exe - Kurulum Yapma )




SeYH_SaMiL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
: ) Size alın siz yapın benim scriptimi bu şekilde kurun demedim, Sizden nasıl yapabileceğime dair ki bilgisi bulunan tüm kullanıcı arkadaşlardan rica ettim. Cevabınız hazırcılığa alışmış sizden scriptimi kurun diyen birine verilmiş gibi bir cvp gelmesi üzücü, Yinede Teşekkür ederim Forumlarda bu programa dair bilgi aramaya çalışıyorum zaten ama forum bu tür programların kullanımını öğrenmek en azından ana hatlarıyla nasıl olduğunu öğrenmek için kurulmuş bir paylaşım alanı değilmidir.. ki bir başka programı anlattığınız bir başlıkda bunu demeniz beni üzdü.. Size iyi çalışmalar,sizde herşeyi kurcalıyarak öğrenmemişsinizdir,Sizde birzamanlar ve hatta hala üst düzey forumlardan faydalandığınız oluyordur,Neyse uzatmanın manası yok Kolay gelsin size.. Bu Konuda bilgisi olan arkadaşlar install creator ile yapılabiliyor ise nasıl yapılabildiğine dair bilgi paylaşırlarsa sevinirim.

Sizlere iyi çalışmalar.
Kolay gelsin.

Bahsettiğin programı kullanmadım. Onunla yapıldığını biliyorum ama.

Qsetup ve Install Cretaor kullanımını hiç kimseye sormadım. Karıştırdım kurcaladım. Deneme-yanılma yöntemiyle öğrendim işte.

Sende bu şekilde yaparsan bilgilerin kalıcı olur. Kimseyede ihtiyaç duyamassın. Ha herşeyde de bu denem-yanılma yöntemini kullanamassın tabikide. Ama bu tip programlarda çok rahatlıkla kullanabilirsin.

Yetkili arkadaşa söyledim. Linkler güncellenecek büyük ithimal.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet