Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2009, 20:11   #34
Çevrimdışı
a®aGoN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği <1> Mynet [2009]




Bildiğim Kadarıyla Polemik Neydi , Bir Konu Üzerinde Gerekli Veya Gereksiz Tartışmalardı.

Peki Ben Buraya " Cool , Chest , Peri " V.s Kişiler Hakkında Log Çıkarttım ,
Bununlada kalmayıp İnsanların Nasıl Bir Kişiliğe Sahip olduğunu Kanıtlamaya Çalıştım. Peri Denilen Kişinin Konuşmadığı Cam Açmadığı " Camdan Ötürü Ne oldu Orası Edep Sınırları içerisinde Söylüyemiyorum " Bunları Çıkarttım Bizzat 1. ağızdan, Peki Yaptım da Noldu 2 Dakika Bile Kalmadan Silindi

Acaba Burdaki Mod Veya modlar Mynette Yetkileri mi Varda Bazı Şeylerin Ortaya çıkmasını saklıyorlar veya o kişileri koruyorlar ?

Chest Denilen Admin Kimdir ? 38 Yaşında Evli Ve çocuğu olan birisidir.
Peki Bu Kişinin Neden Sanalda " Destina , Hulya " İle işi oluyor kendisine oyuncak mı arıyor ? Yada Kendisini Tatmin Etmeye ? Bu Kadın ın zaten ne olduğu belli yanaşmadığı oper admin mi kalmış

Biz Birşeyleri ortaya döktükçe Nicklerimiz kanallarımız yasaklanıyor
E aRaGoN^'un yasak Sebeni " oper nick " iymiş 1.5 seneden beri yasaklanmayan bi nick neden doğu operasyonu ile yasaklanıyor ?

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak loglar sunmak şart ancak gelin görün ki Engellenmeye çalışılıyor. Burası Bir bilgi paylaşım plartforum'udur. Madem Polemik konusu açıyorsunuz , Mynet ile eleştirileride milletin Göreceği şekilde açmanız konulara daha sakin artniyetsiz yaklaşmanızı Tavsiye ederim..


Saygılarımda , Taner KANKAYA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet