| Cevap: Google kapanabilir!
| DeLiGeNnC Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | | asLında DevLetin ßu konuda ßir Çalışma Yapması Lazım Önce Kendi ßünyesinde Yapmalı Daha Sonra Özelleştirilmeli. ÖzelleştirmeLer için Microsoft appLe v.s gibi ßilişim Teknolojisinde İsim Yapmıs FirmaLar ile çalışılmalı. Ama Taßi GoogLe UlusLarArası ßir Dolaşım Agı oldugundan Dolayı kapatılması imkansız. Zaten Şuda ßir Gerçek ki. Atatürk Hakkında ve İslam Hakkında Dünyada Yapılan Suçlama Ve ASab ßozan HakaretLere Nedense TÜrkiye Ne Kadar Ses Çıkarırsa Çıkarsın Dünya ßi duymamazLık Kavramından Çıkamıyor.. GoogLe Türkiye de kapatılırsa. Sanırım En Güzel Şekilde Göstermiş olur Tepkisini. ßizim Değerlerimizin Farkına Dünya Ne Şekilde Tanıyacak ßilmiyorum ama Kendi fikrim ßenim DeğerLerime Saygı Gösterilmesi için Acımazdım.. |
Ben sana söyliyeyim ne zaman olduğunu. Ne zaman bu hükümet gidip başka bir hükümet geldiğinde, Türk yargısını Avrupa'ya şikayet etmekten vazgeçtiğinde seni anlayacak ve tanıyacaktır ! Kendi hükümetin senin yargını onlara şikayet ederse senin yargında bu durumlardan ne duruma geldiğini şimdi görürsün. Google tınlamayacak bile. Tıpkı sites.google.com bunda takmadığı gibi.
__________________ Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi |