Şimdi bu yazdığınız yoruma karşı hem siz bilgilen hemde diğer arkadaşlarımız bilgilensin..
blanx arkadaşımız benimle görüşmek için 2,3 gündür bekliyor neden bekliyor biliyormusunuz?
Sergen beyin röportajına yorum yapmak için benden
izin istedi.. Hanginiz kalkıp bir üst yöneticiden bu ve buna benzer bir başlık için
izin istersiniz? Tabiki hiç biriniz istemezsiniz lap diye içeri dalar o röportajı yada başlığın görüntüsünü bozar hava kirliliği yaratırsınız. blanx arkadaşımız kibarca gelip ricada bulundu ve bu ricası üzerine yapıcağı yorumu saygı ve sevgi çerçevesinde yazmasını istedim ve ayrıca altına ben bilerek yorum yaptım benim bilgim doğrultusunda atılmıştır diye görüntü vermek istedim. Kimse kimseyi karalıyamaz öyle birşey söz konusu değildir çünkü biz kimin ne olduğunu bilen biriyiz..
IF özgür bir forumdur herkez söylemek istediklerini saygı ve sevgi çerçevesinde söyliyebilir. Sizler röportajları okumuyormusunuz? bakın orada sergen bey ne diyor hiç bir şekilde
satılmaz kiralanmaz diyor. Eğer bunu bu arkadaşımız görüyor ve buraya güzel bir uslupta yazıyorsa bunda ne var? herkez seni beğenicek diye birşey varmı yok.. ozaman bırakalımda herkez görüşünü saygı ve sevgi çerçevesinde belirtsin..
Karalama, hakaret, argo tarzı şeyler olduğu zaman ben buna zaten izin vermem benimde orada dediğim gibi sergen beyin bir bildiği vardır ve bunu bizimle paylaşıcaktır.
Tekrar belirtmek isterim yapılan uygulama doğru değildir.
not: rica ediyorum kimse ortamın tadını tuzunu bozmasın