🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mozilla yaptığı açıklamalarda Temmuz ayı içerisinde Firefox 3.1'in ilk Alpha sürümünü duyuracağını belirti. Bu Alpha sürümünün ardından Ağustos ayı içerisinde bir Beta sürümü Firefox severleri bekliyor olacak.
Firefox 3.1'in ise bu senenin son çeyreğinde duyurulması planlanıyor. Firefox 3'ün duyurulmasından sonra başlayan 3.1 tartışmalarında Mike Schroepfer , 3.1'in bu sene sonuna hazır olmasının planlandığını açıklamıştı.
Eğer Firefox bu hedefini yakalayabilir ise, artık Firefox gelişimi daha hızlı bir sürece giriyor olacak. Çünkü sürümler arasında ki zamanlar kısaltılıyor olacak.