IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ağ, Network ve Networking (https://www.ircforumlari.net/ag-network-ve-networking/)
-   -   DailyMotion yine yasaklandı (https://www.ircforumlari.net/ag-network-ve-networking/206381-dailymotion-yine-yasaklandi.html)

Dilara 07 Mayıs 2009 13:05

DailyMotion yine yasaklandı
 

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Youtube'un yasaklanışının yaş gününü kutlarken güne bu şekilde başlamak yine düşüncelere sevkediyor. Ülkemizde Youtube'dan sonra en fazla kullanılan video paylaşım sitesi DailyMotion da tekrar yasaklandı. Hatırlayanlarınız olacaktır, Daily Motion daha önce de engellenmiş fakat daha sonra engel kaldırılmıştı.
Bu engelleme işleriyle uğraşan insanlar kendilerini kandırmaktan, bu denli özgür bir ortamda sitelere girişi kendilerince engellemenin hiç bir anlamının olmadığından hala bi haberler. Teknoloji ürletilerek oluşturulan siteleri engellemek yerine, kendileri teknoloji üretmeye çalışsalardı belki ülkemiz bu denli gerileme göstergesi faaliyetler yaşamazdı. Bu seferki engelleme mesajı "T.C.Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 24.03.2009 tarih ve 2009/25 sayılı kararı gereği erişime kapanmıştır." şeklinde.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


BaRoN 09 Mayıs 2009 03:06

Cevap: DailyMotion yine yasaklandı
 
aç kapa artema :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net