IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ağ, Network ve Networking (https://www.ircforumlari.net/ag-network-ve-networking/)
-   -   Google'dan büyüğü de varmış (https://www.ircforumlari.net/ag-network-ve-networking/291980-googledan-buyugu-de-varmis.html)

MT EkoL 12 Kasım 2009 00:31

Google'dan büyüğü de varmış
 
İnternetin 1 numaralı isminin Google olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ama ondan büyüğü de varmış!

İnternet kullanıcıları Eylül ayında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] web sitelerinde toplam 4 milyar saat geçirdi. Bu, sörf yapmak için harcanan sürenin yaklaşık yüzde 15'ine denk geliyor.

Bu sonucu ortaya çıkaran firma Amerikan pazar araştırmacısı ComScore. Alt sıralarda Google ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nun web siteleri var; onları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sosyal ağı takip ediyor.

Araştırmaya göre 15 yaş üzeri toplam 1,2 milyar kullanıcı yaklaşık 27 milyar saatini web'de geçiriyor. Fakat araştırmaya Windows Live Messenger gibi anında mesajlaşma yazılımları da dahil edilmiş.

Microsoft'un internet hizmetlerinde harcanan vaktin neredeyse yüzde 70'i Windows Live Messenger hesabında geçiriliyor. Google'da da benzer bir tablo söz konusu: Google'da en fazla vakit geçirilen platform [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oluyor...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net