IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ağ, Network ve Networking (https://www.ircforumlari.net/ag-network-ve-networking/)
-   -   Seksi pozları için tıklamayın (https://www.ircforumlari.net/ag-network-ve-networking/337903-seksi-pozlari-icin-tiklamayin.html)

Slipknot 07 Haziran 2010 13:08

Seksi pozları için tıklamayın
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kullanıcılar Facebook hesaplarında, arkadaşlarının "Miranda Kerr'in seksi pozları" isimli bir bağlantıyı beğendiğini görüyor ve merak ederek tıklıyor. Daha sonra bu bağlantı yeniden yönlendirme yapıyor ve daha çok kullanıcı bu mesajlar ile karşılaşarak sahte bağlantılara tıklıyor.

Kullanıcıların karşısına Miranda Kerr'in pozları çıkmıyor . Henüz güvenlik şirketleri tehlikenin boyutlarıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak daha önceki olay ile aynı tehlike söz konusu olabilir, yani farklı yöntemler ile kullanıcıların sistemlerine virüs bulaştırılabilir, Facebook hesapları ele geçirilebilir.

Kaynak : Chip.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk