IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ağ, Network ve Networking (https://www.ircforumlari.net/ag-network-ve-networking/)
-   -   Dünya Basketbol Şampiyonası! (https://www.ircforumlari.net/ag-network-ve-networking/352499-dunya-basketbol-sampiyonasi.html)

Slipknot 03 Eylül 2010 17:00

Dünya Basketbol Şampiyonası!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tivibu, tüm dünyaya yayılan basketbol heyecanı 2010 FİBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nı izleyicilerle buluşturarak bir yeniliğe daha imza atıyor. Web TV platformları içerisinde sadece Tivibu'da yayınlanan şampiyona ile basketbolseverler, basketbol keyfini doya doya yaşıyor.

Basketbol tutkunları, Tivibu ile NTV ve NTV Spor'da yayınlanan maçları canlı olarak diledikleri yerde takip etme şansına sahip oluyor. İzleyiciler Tivibu'nun yayın akışını durdurup kalınan yerden devam etmeye imkan tanıyan Durdur İzle özelliğiyle, NTV'de yayınlanan maçların bir saniyesini bile kaçırmıyor. İzleyicilerin kanalı açtığı andan itibaren yayını 15 dakikaya kadar geri alma imkanı tanıyan Geri Al İzle özelliği de maçları 15 dakika öncesine kadar takip etme imkanı sağlayarak en güzel anların heyecanını ekranlara yeniden taşıyor.

İstanbul, Ankara, İzmir ve Kayseri'de oynanan grup maçlarının ardından, 12 Eylül'de oynanacak final maçıyla sona erecek 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda A Milli Basketbol Takımı'na sınırsız destek vermek isteyen seyirciler, Tivibu ile evde, ofiste veya dışarıda; bilgisayar ve internet bağlantısının olduğu her yerden maçları izleyebiliyor.
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net