IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2023, 17:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin De Romantik Beklentileri Varmış!




Bir ilişkide çoğu zaman erkeklerden romantik jestler yapmaları beklenir. Fakat, bizce kadınlar da erkeklere romantik jestler yapmalılar. Üstelik size önereceğimiz romantik davranışlar, erkeğinizin de çok hoşuna gidecek!

1. Ellerinizi kullanın

Partnerinize dokunmaktan çekinmeyin, beraber bir yere yürürken elini tutun ya da içinizden geldiği an ona sarılın. İçinizden ne yapmak geliyorsa onu yapın. Böylece erkeğiniz, sizin onu ne kadar sevdiğinizi de anlayacaktır.

2. Ona hediye verin

Eşinize veya sevgilinize sürpriz yapmanın en eğlenceli yolu, ona ihtiyacı olduğu ya da hoşuna gideceğini düşündüğünüz bir şeyi, beklemediği bir zamanda almaktır. Ya da daha da basiti, onun en sevdiği şekerden bir paket alın ve iş yerine götürerek sürpriz yapın. Ne kadar sevineceğini kendi gözlerinizle görün!

3. Ona sürpriz yapın

Partnerinize yatakta kahvaltı hazırlayarak onu şaşırtın ya da ona uzun, rahatlatıcı bir masaj yapın. Kısacası beklemediği bir şeyi yapın ve onu mutlu edin.

4. Öpün

Evet, sık sık öpüşüyor olabilirsiniz ama biz farklı bir şeyden bahsediyoruz. Ona, Hollywood filmlerini aratmayan tutkulu, büyük öpücükler verin! Yağmur altında, elleriniz saçlarında gezinirken, güneş pırıl pırıl parlarken ya da onu gizlice bir köşeye çektikten sonra. Bu öpücüklere bayılacaktır!

5. Ona yazın

Artık aşk notları ve mektuplar çok azaldı. Peki, ona neden hoş bir sürpriz yapmayasınız? Güzel bir mektup takımı alın ve ona el yazınızla, onu ne kadar sevdiğinizi ve neden sevdiğinizi anlatan mektuplar yazın. Bu, hem ileride saklayacağınız bir anı olacak, hem de onu çok mutlu edecektir.

6. Süslenin

Bir dahaki randevunuzda güzelce süslenin ve gözlerini kamaştırın! Uzun ilişkiler ve yoğun iş hayatı nedeniyle uzun süredir eskisi gibi süslenmiyorsanız, bu onu çok mutlu edecek ve ona önem verdiğinizi anlamasını sağlayacaktır.

7. İlgilenin

Partnerinizin tuttuğu takımla, hobileri ve yetenekleriyle ilgilenmeniz onun için son derece romantik bir harekettir. Üstelik arada bir onun ilgi alanından da konuşmanız adil olacaktır ve ona ne kadar değer verdiğinizi görmesi, onu çok mutlu edecektir.

Kısacası hanımlar, romantik jestlerin hep tek taraflı olmasını beklemeyin. Erkeğinizi ne kadar sevdiğinizi ona bu jestlerle gösterin. Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeklerin evlilikten beklentileri Hesna IF Sözlük 7 11 Haziran 2022 14:18
Erkeklerin eşlerinden beklentileri nelerdir Lcia Ah Erkekler 0 28 Kasım 2014 19:45
Erkeklerin De Romantik Beklentileri Varmış! Elysian Ah Erkekler 0 08 Haziran 2014 17:57
Erkeklerin Kadınlardan Beklentileri taLia Ah Erkekler 0 19 Kasım 2013 13:49
Burçlara Göre Erkeklerin Kadınlardan Beklentileri Süslü Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Mart 2010 23:04