IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Erkekler (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/)
-   -   Kadınlar olmasaydı. (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/360676-kadinlar-olmasaydi.html)

pyracantha 21 Ekim 2010 14:51

Kadınlar olmasaydı.
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kadınlar olmasaydı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne olurdu? Felaket olurdu! Yaratıldığından beri kadın uğruna birbirini boğazlayan erkekler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o zaman yaşamlarının rengi ve tadı olmadığı için birbirlerini daha fazla boğazlarlardı. Ya da tekdüze ve anlamsız bir yaşamda ot gibi yaşamak düşerdi erkeklerin payına. Çalışmanın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kazanmanın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] almanın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] satmanın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] giyinmenin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soyunmanın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülmenin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ağlamanın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] düşünmenin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzülmenin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevinmenin.. aslında yaşamanın gereği olmazdı kadınlar olmasaydı. Her şey tatsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tuzsuz olurdu. Erkekler olmasaydı kadınlar için hiç biri olmayacak bu hallerde erkek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayaklı mevta gibi olurdu; daha ötesi yok!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bütün sanatlar kadın imgesi üzerinedir; bütün bilimsel buluşlar kadın içindir; modernite kadın adına; gelişme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalkınma kadın uğruna; keşifler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] icatlar kadına odaklıdır. Ama beri yanda bütün savaşların en derinindeki sebep kadındır; cinayetler kadın nedeniyle; vahşet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zulüm ve daha bir yığın olumsuzluk kadın yüzündendir. Öylesine bir çelişki yumağı içinde evirir çevirir erkeği kadın. Erkek kah kadın için mutluluğu kurmuştur[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kah mutsuzluğu. Erkek o denli muhtaçtır kadına. Ama kadınlar çocuk konusu hariç[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] değildirler.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Büyük şairler kadınlardan çıkmaz. Büyük müzisyenler de. Gelmiş geçmiş en büyük ressamlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] heykeltıraşlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sinemacılar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] romancılar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mimarlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tiyatrocular arasından kaç kadın ismi sayabilirsiniz? Zaten gerek de yok.. Zira kadının kendisi bir sanat objesi değil midir? Ben Yüce Yaratıcı'nın (CC) en büyük şaheserinin kadın olduğunu düşünmüşümdür hep. Kadının yüzü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gözleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dudakları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saçları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaşları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kirpikleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayakları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hasılı bütün vücudu sanatsal bir harikadır. Ve bunun da farkındadır kadın.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Filozoflar kadın ve erkeği anlatırken erkek etken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadın edilgendir derler ya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koca bir PALAVRA! Kadın varlığıyla erkeği yönlendirmekte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şekillendirmekte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] halden hale sokmaktadır. Büyük aşk hikayelerini hatırlayın..
Gerçekten kadınlar olmasaydı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] erkekler de var olmazdı diye düşünüyorum. Hatta daha ileri giderek Allah'ın (CC)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Havva'yı yaratmak için Adem'i (AS) yarattığını iddia ediyorum! Cennet'ten kovulma sürecinde olanlarla birlikte zihinsel bir analiz yaptığımızda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatın bizatihi akışını[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gidişini kadınların etkilediğini[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yönlendirdiğini söylemek mümkündür. Hem her erkek doğumundan itibaren en azından ergenleşene kadar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten bir kadın tarafından doğrudan doğruya eğitilip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şekillendirilmiyor mu?


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ve beraberinde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadınlar yaratılıştan erkeğe sevdirilmiştir de. Her erkek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya özel ya genel kadınları sever. Hatta Efendimiz (SAV)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisine sevimli kılınan üç şeyden birinin de kadın olduğunu söylerken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aslında bütün erkeklerin fıtratını söylemiş olmuyor mu? Sevgi sayesindedir ki erkek kadına ram olmaktadır.
Bütün bunlar niye? Çünkü kadın hayatın odağında yer alarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üretir.. Hayatı üretir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] neslin devamına hakimdir. Fıtraten yahut yaşamın öğretisi gereği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] erkeğin sürekli beyninin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] fikrinin ve zikrinin odağına yerleşmiş bulunan kadın karşısında erkeğin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten başka bir şansı da yoktur.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Siz inanmayın erkeğin güçlü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadının zayıf olduğu teranelerine. Güç de[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kudret de[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakimiyet de kadının elindedir ve kadın bu gücünün farkında olarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onu hem gizli tutar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hem de pek güzel kullanır erkeğe karşı. Erkekler de saf saf kendilerini bir şey sanırlar ömürleri boyunca.
Netice[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] erkeğin mutluluğunun da mutsuzluğunun da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarısının da başarısızlığının da yegâne sebebi olan kadın olmasaydı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] erkek de olmazdı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hiçbir şey de olmazdı.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sudem_26 22 Ekim 2010 10:47

Cevap: Kadınlar olmasaydı.
 
haliniz harabtı:))

Disconnected 22 Ekim 2010 10:55

Cevap: Kadınlar olmasaydı.
 
Sanki erkekler olmasaydı sizin haliniz çok iyiydi :D

pyracantha 22 Ekim 2010 17:12

Cevap: Kadınlar olmasaydı.
 
Alıntı:

Disconnected Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040553652)
Sanki erkekler olmasaydı sizin haliniz çok iyiydi :D

Boşuna denmiyor 'her şey karşılıklıdır' diye..:]

AngeLus 22 Ekim 2010 17:21

Cevap: Kadınlar olmasaydı.
 
ahaha :D iyi ki varız (H)

MasteR06 22 Ekim 2010 18:56

Cevap: Kadınlar olmasaydı.
 
Alıntı:

Güç de[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kudret de[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakimiyet de kadının elindedir ve kadın bu gücünün farkında olarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onu hem gizli tutar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hem de pek güzel kullanır erkeğe karşı.
Şu bölüme dikkat ettimde bu Yazılan Bir nevi allaha şart koşmaktır gibi geldi yada ben öyle algıladım

Asıl konuya Gelirsek Erkek Kadınsız Kadın Erkeksiz bir hiçtir.
düşünsenize Erkekler olmasa Kadınlar Kadınlar olmasa Erkekler AŞKsız nasıl yaşardı.
Ben Taze Bir Evli Olarak Şuna İnanıyorum.
Kadınlar Bir evin neşesi Bir evin Tadı,Tuzudur.

Bütün Dostlarımıza iyi İF'ler.

Sevda 22 Ekim 2010 19:51

Cevap: Kadınlar olmasaydı.
 
Alıntı:

AngeLus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040553895)
ahaha :D iyi ki varız (H)

Allaha Şükür + Hayata Tşk eTmeLeri Gerekir DeğiLmi?..
:) Ay Süpersin yaa
(Evet İyi ki Varız)

Bora 24 Ekim 2010 01:02

Cevap: Kadınlar olmasaydı.
 
Komşu komşunun külüne muhtaçtır :)

pyracantha 24 Ekim 2010 13:45

Cevap: Kadınlar olmasaydı.
 
Alıntı:

Bora Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040555354)
Komşu komşunun külüne muhtaçtır :)

Komşu ile aşk'ı çatıştırmak hiç olmamış. :]

Bora 24 Ekim 2010 15:51

Cevap: Kadınlar olmasaydı.
 
Belki ev işlerinden kendine zaman ayıramıyordur komşum :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net