IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Erkekler (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/)
-   -   Kirli Sakallı Erkekler Daha Çekici ! (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/369743-kirli-sakalli-erkekler-daha-cekici.html)

Ruj 09 Aralık 2010 06:22

Kirli Sakallı Erkekler Daha Çekici !
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Her gün traş olmaktan bıktıysanız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapılan son araştırmalar sizi sevindirecek ey erkekler! Çünkü kadınların kalbini artık ‘kirli sakallı erkekler’ çalıyor. Sert[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olgun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] agresif[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] baskın ve maskulen karakterler… İşte kirli sakalın çözülen şifreleri…
Yapılan araştırmalara göre kadınların kirli sakallı erkekleri daha çekici bulduğu sonucuna varıldı. Yaşları 18 ile 44 arasında değişen İngiliz kadınları üzerinde yapılan araştırmada George Clooney ve Brad Pitt’in traşlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘parlak’ görünümlerinden çok[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘kıllı’ hallerinin daha çok sevildiği ortaya çıktı.
Buna göre kadınlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] traşsız erkeklerin hem aşkta[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hem evlilikte hem de sekste daha cazip buluyor. Erkeği olduğundan daha olgun ve baskın gösteren bu görünüm[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] maskulen bir erkeği de gözler önüne seriyor. Kadının erkeğe olan güveni de yine kirli sakala bağlın olarak gösteriliyor.
Araştırmada 15 erkeğin farklı hallerini gösteren fotoğraflar kullanıldı.. 5 aşamadan geçen erkeklerin fotoğraflarında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] traşsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3-4 günlük sakallı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok sakallı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kısa bıyıklı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uzun bıyıklı halleri kadınlara gösterildi.
76 kadının incelediği fotoğrafların üzerlerinde bıraktığı etki araştırıldı. Çekiciliğin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olgunluğun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] baskınlığın dereceleri fotoğraflara göre saptanarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kirli sakallı erkeklerin kadınlara cazip geldiği sonucuna varıldı.
Erkekte ‘kıllı’ olmanın erkeksiliği gösterdiği yönünde birçok kere yazılıp çizilmiş ve araştırmalar yapılmış olsa da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] son veriler de işte yine bunu doğruluyor. Ve zafer ‘kirli sakal’ın oluyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net