IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Erkekler (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/)
-   -   Erkeğin Red Edilme Korkusuna Kadının Verdiği Tepki (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/468095-erkegin-red-edilme-korkusuna-kadinin-verdigi-tepki.html)

cLaS 30 Mart 2012 22:13

Erkeğin Red Edilme Korkusuna Kadının Verdiği Tepki
 
Şu Yazıyı Bir Bayan Yazmış.

"Silver"]" sizi görünce eli ayağı dolaşan erkek kendini size layık görmeyen ve reddedilme korkusu yaşayan erkektir.. kendini daha başlamadan ezik hisseden erkeğe şans verilmesi size ne sağlar ki.. eğer elimde büyüsün, adam edeyim diyorsanız lise önlerinden alın bir sünepe, eğitin istediğiniz gibi.. haliyle direkt reddetmekte gene bir sakınca yoktur.."



bir kere kadın ne sevgili bulmak, ne de eş bulmak için hiç bir çaba harcamaz.zavallı erkekler kuyruğa girerler.kadıın canının istediğini seçer.siz de kuyruğa girmeyin niye giriyosunuz demeyin . kuyruğa girmeyenin hiç şansı olmaz.milli piyango bileti almayanın şansının sıfır olması gibi...

hayatta bol olan,kolay bulunan şeyler hep değersizdir.
ne kadar aa uu derlerse desinler ,erkek, kadın için bol ve kolay bulunan çok değersiz birşeydir.kadın için önemli olan tek şey kendi egosunun tatmini ve konforudur.kadın içi red edilmenin ve yerin dibine geçmenin ihtimali bile olmadığı için erkeklerin bu konularda kadınlardan anlayış ve empati beklmesini istemek saflık olur.

erkekleri insan olarak görmedikleri için insani bir duygu olan "KORKU" larına da hiç anlayış göstermezler.
bu kadınlar daha tanışmadan asılan, tanıştığı gün cep telefonunu isteyen, kene gibi yapışan, sürekli pişmiş kelle gibi sırıtıp mide bulandırıcı iltifatlar den yunus bülbül ilyas salman cesretine sahip adamlardan hoşlanırlar.ancak o adamlar o cesaretle çok kadına asıldıkalrı ve çok alterntif yarattıkalrı için bu kadınları büyük bir zevkle aldatır terk ederler.

zavallı ediz hunların hoşlandığı kadını kapan nuri alçolar farkında olmadan ediz hunlarını kanını yerde bırakmamış olurlar. ama ediz hunalrın bundan haberi bile olmaz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net