IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2012, 14:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
7 Adımda Mekanda Çapkınlık




Arkadaşlar; daha önceki yazılarımızda da defalarca değindiğimiz gibi; malesef şanssız doğmuşuz ve kadınların küçük dağları ben yarattım edasında gezdiği, erkeklerin nefes alan her dişi’ye asılabildiği bir ülkedeyiz. Bu durumda kadınların çapkınlık yapmak gibi bir gereksinimi kalmıyor, sağolsun bizim erkekler her kadının egosunu tavan yaptırıyor. Dünya nüfusuna göre bir erkeğe iki kadın düşmesine rağmen bizim memleketimizde bir kadına onbeş – yirmi erkek düşüyor; diğer bir deyişle bir erkeğe 0.05 kadın !


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çapkınlık yapmanın en kolay yollarından biri bir mekana gitmektir. Bu mekan bir cafe olur ya da bir bar olur. Peki cafeye gittiğinizde herşey hazır, kızlar sizi bekliyor mu olacak? Bunun bir yöntemi yok mudur?


Aslında olay sizin tarzınızda veya çekiciliğinizde bitiyor. Benim sayacağım adımlar sadece işinizi daha da kolaylaştıracak. İşte cafede veya barda çapkınlığın altın adımları:
  1. Öncelikle arkadaşlar, düzenli olarak takıldığınız, kendiniz gösterdiğiniz belirli mekanlar olsun. Bir kızın ilgisini ilk seferinde biraz çekersiniz, ikincisinde, üçüncüsüne ve devamında kalan ilgiyi de alırsınız ondan.
  2. Mümkün olduğunca modaya uygun kıyafetler giyin ve içeriye giyince mutlaka kabanınızı ya da montunuzu çıkarın. Hiçbir kız, biraz sonra çıkıp gidecek gibi oturan bir erkekle ilgilenmez.
  3. Mekana girdiğinizde ve masaya oturduğunuzda hemen abaza gibi etrafınıza bakmayın. Kimseyi kesmeyin! Tek başınıza gidecekseniz yanınıza bir gazete ya da dergi alın. Masaya oturur oturmaz okumaya başlayın ve ilk 20 dakika hiç etrafa bakmadan okuyun.
    ÖNEMLİ DİPNOT: Laptop , ipad vb. teknolojik aletler götürmeyin mümkün olduğunca. Dergi veya gazete okuyan bir kişi herkese çekici gelebilir ama cafede oturmuş bilgisayarıyla oynayan bir kişi herkesi çekmez. Kitap da götürmeyin, cafe gibi bir ortamda kitap okunmayacağını, amacın entellektüel görünmek olduğunu herkes bilir! Tek başınıza gitmeyecekseniz imkanınız varsa yanınızda arkadaş olarak en az bir bayan götürün. Şayet yanınızda bayan yoksa bir mekana en fazla iki kişi gidin. Kalabalıksanız da ikişerli gruplara ayrılın. Tek başınıza gitmediyseniz ilk 20 dakika sadece masanızdakilerle konuşun, tavla falan oynayın. 21.nci dakikada kafanızı kaldırın ve etrafınıza bakının. Göz göze geldğiniz tim kızlar sizindir. Çünkü o ilk 20 dakika boyunca sizi kesiyordur. Ve yine o 20 dakika o kıza sizin hakkınızda “bu adam abaza değil, aç kurt gibi etrafa salya saçmıyor” mesajı vermiştir.
    ÖNEMLİ DİPNOT: Sohbetiniz esnasında mümkün olduğunca jest ve mimiklerinizi kullanın. Güümseyin, şaşırın, sert bakın, ellerinizi kullanın…vb. Bu çevrenizdekilerin sizi her açıdan ve her yüz ifadenizle görmesini sağlayacak. Hiç belli olmaz; kimi sert duruşunuza ilgi duyacak, kimi sevimli gülümsemenize.
  4. Göz göze geldiğiniz kızlardan sadece bir tanesini seçin ve ona yoğunlaşın. Yapamam, birkaç tanesinden hoşlandım derseniz de sizi başka kızları da keserken görmesine izin vermeyin. Çaktırmadan yapın.
    ÖNEMLİ DİPNOT: Kesişmelerden “tamam bu kız kesin beni istiyor” düşüncesine kapıldığınız an kaybedersiniz. Unutmayın ki birçok kız için bir erkeği reddetmek onu kabul etmekten daha çok haz verici birşeydir. Bir sevgilisi, bir nişanlısı, hatta bir eşi varken ; sırf egosunu tatmin etmek için sizi kesiyor olabilir. Belki de olaydan birkaç dakika sonra bu kişi masasına gelir.
  5. Kesişmeler olumlu sonuçlar veriyorsa ona bir sonraki sinyali gönderin: Ona gülümseyin, çok uzaktaysa da kibarca bir el sallayın. Eğer sizi gerçekten istiyorsa buna da olumlu yanıt verecektir. Yok, amacı gözünü eğlendirmek, egosunu tatmin etmekse ya hiç tepki vermez, ya da ters tepki verir.
  6. İkinci sinyal de başarıya ulaşmışsa onun arkadaş çevresinden ayrıldığı bir zamanı kollayın. Çünkü sizi istiyor dahi olsa, arkadaşlarının gözünde basit kız gibi görünmemek için sizi reddedebilir. Örneğin lavaboya gittiğinde, sigara içmeye çıktığında, içecek alamya gittiğinde…Ve tam o sırada yanına gidin, mekanla ilgili bir soru sorun. Kesinlikle onunla ilgili değil, çevreyle ilgili bir soru olsun. Öyle bir soru sorun ki, size olumsuz yanıt veremesin. Örneğin: “Bu çalan grubun adı ne, biliyor musunuz?, Bu civarlarda buraya benzer bir mekan var mı?, Buradan falanca otobüs geçiyor mu? ” gibi…
  7. Bu adımda da olumlu ve canayakın tepki alırsanız, amacınızı pat diye söyleyin ve onu şaşırtın: “Aslında bunu sohbet olsun diye sordum, amacım gerçekten hoşlandığım bir kıza kibarca ilgimi belli etmekti” … gibi.
Tebrikler. Nur topu gibi bir arkadaşlığınız oldu. Umarım bu birlikteliği sadece ondan bedensel olarak faydalanmak için değil; gerçekten ona hayatınızda bir yer vermek için yaparsınız.


Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
7, adımda, Çapkınlık, mekanda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sıcakta kapalı mekanda kalmayın PuSAt Sağlık Köşesi 0 16 Haziran 2006 18:16