IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Erkekler (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/)
-   -   Kravat Modelleri (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/505148-kravat-modelleri.html)

Sue 26 Eylül 2012 14:04

Kravat Modelleri
 
Klasik giyimi tercih eden erkekler gömlek-kumaş pantolon kombinini çok sık kullanır. Bu kombinde kravat modelleri pek tercih edilmese de kombine ceket eklendiğinde kravat kaçınılmaz olur. Tam manasıyla takım elbise olabilmesi için de kravat şarttır.
Kravat modelleri, takım elbiselerde adeta bir tamamlayıcı vazifesi görür. Yukarıda değindiğimiz vazgeçilmezliğin nedeni de budur. Bizler de Beymen kravat modelleri arasından seçtiğimiz, güzel bulduğumuz kravatları sitemize ekleyelim dedik. Tabii ki de kravat seçiminde en önemli unsur takım elbise ile iyi bir kombin olmasıdır. Siyah takım elbise modellerini tercih ediyorsanız kombinde sıkıntı çekmezsiniz fakat lacivert, gri renkte bir takım elbiseniz var ise kravat kombini için iyi sıkı tutmalısınız.
Beymen kravat fiyatları 60-70 lira civarlarında değişiyor. Bir kravat için fazla bir miktar diye düşünebilirsiniz ama sonuçta Beymen gibi bir ürünlerinden bahsediyoruz. Kravat bile olsa biraz pahalı oluyor. Size tavsiyemiz trendyol, morhipo, limango ve benzeri fırsat sitelerine tıklayıp Beymen kampanyasını inceleyebilirsiniz. Şayet kampanyaya rast gelirseniz beğendiğiniz kravatı 30-35 liraya satın alabileceğinizi söyleyebiliriz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk