IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Erkekler (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/)
-   -   Cacharel 2012 2013 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu Aksesuar Modelleri (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/509596-cacharel-2012-2013-sonbahar-kis-erkek-koleksiyonu-aksesuar-modelleri.html)

Liaaa 31 Ekim 2012 12:31

Cacharel 2012 2013 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu Aksesuar Modelleri
 
Cacharel 2012 2013 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu Aksesuar Modelleri


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Deri ayrıntıların ve ahenkli kumaşların özel olarak harmanlandığı aksesuvar koleksiyonuna ait her bir parça dikkat çekiyor. Blok renklerin egemenliğini yansıttığı yeni koleksiyon, ayrıca kazayağı, geometrik desenler ve piti kareli şal tasarımlarıyla sezonda kendini gösteriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Giyimi kadar ellerine de önem veren erkekler tercihini Cacharel’in deriyi ve süeti detaylandırdığı koyu kahverengi eldivenlerinden yana kullanıyor. Siyahın asaletinin göze çarptığı metal tokalı eldiven tasarımları, her tarzdaki kıyafetle kusursuz kombini gözler önüne seriyor. Sokak tarzını simgeleyen deri oversized çantaların sıcacık toprak tonları, metropol erkeğinin sporda, işte ve seyahatte kurtarıcısı oluyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk