IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mayıs 2014, 14:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Adaçayı erkekleri homo yapar!




Her bitki faydalı diye saldırmayın, her bitki çayından da medet ummayın. Hemen hemen herkes günde bir ya da iki bardak çay içer, sanırım Türkler Anadolu'ya gelmeden önce de çay içiyorlardı, en azından Çin'li komşularından etkilenerek binlerce yıl önce çay içmeye başlamışlardı, Çin'lilerin binlerce yıl önce çay içtiği bilinmektedir. Bu çay genellikle Yasemin çayı, yeşil çay veya rezene çayı idi.
Ben bu bilgileri verirken sakın aldanmayın iyi bir çay içicisi değilimdir ve hiç de anlamam çay işinden. Fakat etrafıma bakıyorum ki, ne kadar çok çay müptelası insan var anlatamam. Tabi ki bu kadar çok çay müptelası olan olunca, çay çeşitleri de artmaya başladı, yeşil çay, rezene çayı, bergamot, tarçın ve ADAÇAYI.
Herkesin bir ağız tadı var çay içiminde kimi açık çay sever, kimi demlenmiş, kimisi kaçak çay katar çayına kimisi tomurcuk, asıl amaç günlük stresi azaltmak, sakinleşmek, metabolizmaya ve sindirime yardımcı olmak,
bu çaylar genel olarak, bu şekilde kullanılırsada bu sıralar, zayıflama, zeka açma, adet sökme gibi sorunlar içinde kullanılmakta, aslında bu saptamalar gerçekten doğru fakat bir uzman olmadığım halde okuduğum bir kaç yazıda ADAÇAYI'nın erkeklerde HOMO 'luk yaptığı gerçeği.
İlginç değilmi çok fazla tüketilen ADAÇAYI erkeklerde feminen hareketlerin ve dürtülerin artmasına neden oluyor. Kocalarının kaba ve maço davrandığını düşünen arkadaşlar, kocalarınıza 3 bardaktan fazla ADAÇAYI içiriniz, bakın nasıl sizle dedikodu yapmaya başlayacak, sizle nasıl yakınlaşıp kibar olacaklar.
Ama geceleri yatakta birşey de beklemeyin artık, kardeş kardeş yatarsınız
Buda size bilimsel veriler ;
Yetiştiği yerler: ülkemizde, yaklaşık 90 tane adaçayı türü bulunmaktadır. Salvia fruticosa Miller, Batı ve Güneybatı Anadolu’da yetişmektedir. Dünyada Adriyatik Denizi çevresinde doğal olarak bulunan bitkinin günümüzde Arnavutluk, Türkiye, Yunanistan, İtalya, Fransa, İngiltere ve Amerika’da kültürü yapılmaktaıdır.
Cins ismi olan Salvia, Latince salvere (eklemek) kelimesinden gelmektedir.
Kullanım tavsiyeleri: demlenerek hazırlanmaktadır. Adaçayını iki dakikadan fazla kaynatırsanız çok yararlı olan bu çay toksik, zararlı bir maddeye dönüşür, dikkat edin.
Adaçayı preparatlarının hamilelik boyunca kullanılmaması tavsiye edilir. İçinde doğal fitoöstrojenlerin olması nedeniyle erkeklerin aşırı miktarda ve çok uzun süreli içmesini önermem, ama günde 1- fincanın sakıncası yoktur.
Eeee her zaman söylerler, herşeyin azı karar çoğu " homoluk " yapar.

__________________
Kırk yılda bir gibisin...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adaçayı, erkekleri, homo, yapar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adaçayı Faydaları Flora Alternatif Tıp 0 02 Temmuz 2013 00:08
Adaçayı Violent Sözlük 0 18 Mayıs 2013 20:10
~ Adaçayı (Salvia officinalis) Sametold IF Ekstra 0 08 Kasım 2010 16:28
Adaçayı her derde deva UnyE Alternatif Tıp 2 05 Eylül 2007 10:19