IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Erkekler (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/)
-   -   Erkekleri Heyecanlandıran Haller (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/650956-erkekleri-heyecanlandiran-haller.html)

Lcia 24 Kasım 2014 17:32

Erkekleri Heyecanlandıran Haller
 
Bilinçli olarak hareketlerimizi düzenliyor üstümüze başımıza çeki düzen veriyoruz. Bu şekilde erkekleri heyecanlandırmaya çalışıyoruz. Fakat erkekler bazen bizim doğal hallerimizden etkileniyor ve bunlara gerek kalmıyor.

DOĞAL TEN KOKUSU

Arada sırada hijyen takıntınızdan uzaklaşın. Çünkü erkekler için ten kokusu çok çekicidir. Vücudunuzdan yayılan hafif ter kokusu sevişme sırasında akıllarını başlarından alıyor.


CESARETİNİZ

İnsanların gözlerinin içine bakın. Erkekler gözlerinin içine bakarak konuşan doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen cesaretli kadınlara bayılıyor.

SABAHKİ GÖRÜNTÜNÜZ

Çirkin görünmek korkusuyla sabahın ilk ışıklarında banyoya koşmanıza gerek yok çünkü erkekler makyajlı ve bakımlı kadın sevseler de sabah sizi ilk gördüğünde gözüne çok masum ve sevimli görünüyorsunuz. Erkekler sabahki halinize bayılıyorlar.

SİNİRLİ HALİNİZ

Sevgilinize değil de başkasına sinirlendiğiniz anlarda sevgiliniz sizi çok çekici buluyor. Öfkenlenmeniz erkeklerde afrodizyak etkisi yaratıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net