IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Erkekler (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/)
-   -   Tipsiz erkekleri yakışıklı gösterecek 9 ipucu (https://www.ircforumlari.net/ah-erkekler/785131-tipsiz-erkekleri-yakisikli-gosterecek-9-ipucu.html)

Sır 03 Şubat 2018 03:04

Tipsiz erkekleri yakışıklı gösterecek 9 ipucu
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Tipsiz bir erkeğin yanında güzel bir kadın görmek herkesi şaşırtır ve meraklandırır. Erkek ise sorgusuz sualsiz tüm ilgiyi üzerinde toplar. Sevgiliyi bulduk da güzeli mi kaldı demeyin, yanınızda güzel kadınlarla gezin.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Tatlı söz yılanı deliğinden çıkarttığı gibi kaliteli bir parfüm de kadını baştan çıkartır. Seçtiğiniz niş bir parfüm hayatınızı değiştirebilir



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kimse kulak tırmalayıcı ve yüksek sesli bir konuşmayı uzun zaman dinlemek istemez. Akıcı, zeki ve esprili bir sohbet, güzel bir ses tonuyla birleşince her kadını baştan çıkarır.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Okumayı ve yazmayı ilkokulda hallettiğinizi düşünerek devam edelim. Ölmeden önce okunacak kitaplardan bir parça hallettiniz mi işiniz daha da kolaylaşacak. Hayattan zevk almalı ve biriktirmeyi unutmamalısınız. Anılarınız, izlediğiniz filmler ve okuduğunuz kitaplar sizin bir numaralı kurtarıcılarınız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Zeki ve karizmatik bir erkek nerede nasıl davranması gerektiğini her zaman bilir. Bunun yakışıklı ya da tipsiz olmakla ilgisi yoktur. Hayattan zevk almalı ve kendine saygı duymalısın ve kebap yemek istiyorsan bunu da ilk buluşmada yapmamalı, erkek arkadaşla yapılacak şeyler listesini karıştırmamalısın.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bir kısım kadın üzerinde yapılan araştırmalar sonucu sakalın büyüleyici bir etkiye sahip olduğu kanıtlanmış. Gözleriniz güzel bakıyorsa şansınız daha da yükselecek.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Dünyanın en yakışıklı insanı bile olsa kimse suratında mutsuz ve sinirli bir ifade olan birini çekici bulmaz. Mutluluk ve pozitif enerji sizi vazgeçilmez kılacaktır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ruh ve beden temizliği olmazsa olmaz. Diş, tırnak ve beden temizliğinin yanı sıra ruhunun da temiz olması çok önemli. Bu arada kimse kirli dişleri olan biriyle öpüşmek istemez değil mi?


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Empati kurmak, insanlarla iletişim… Sosyal hayattaki başarınız sosyal zekanızla ilgili. Değerini bilin ve kendinizi geliştirin.

Ay 03 Şubat 2018 10:43

Cevap: Tipsiz erkekleri yakışıklı gösterecek 9 ipucu
 
içi çirkinse ne yaparsa yapsın yine çirkindir.

eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.

esekherif 03 Şubat 2018 10:52

Cevap: Tipsiz erkekleri yakışıklı gösterecek 9 ipucu
 
Hayatınıza kimlerin gireceğiyle kahinler ve yaşlı çingene kadınları ilgilensin. Her sabah dişlerinizi fırçalayıp öyle dışarı çıkın.

Togepi 03 Şubat 2018 12:30

Cevap: Tipsiz erkekleri yakışıklı gösterecek 9 ipucu
 
bunları bildiğim iyi oldu. dfgdf

Feronia 03 Şubat 2018 13:56

Cevap: Tipsiz erkekleri yakışıklı gösterecek 9 ipucu
 
Kendisi olsun yapmacik olmasin. Arkadas guzel demis ici guzel olsun.

Hesna 03 Şubat 2018 22:38

Cevap: Tipsiz erkekleri yakışıklı gösterecek 9 ipucu
 
Şık bir takım elbise de fena göstermiyor hani.

Birşah 16 Aralık 2021 22:48

Cevap: Tipsiz erkekleri yakışıklı gösterecek 9 ipucu
 
Kedileri sevmesi.

aSk 16 Aralık 2021 22:50

Cevap: Tipsiz erkekleri yakışıklı gösterecek 9 ipucu
 
Ici guzel olsun gerisini estetikle ben hallederim :))))

omeGa 16 Aralık 2021 23:47

Cevap: Tipsiz erkekleri yakışıklı gösterecek 9 ipucu
 
tşkler hepsini deneyeceğim

Never Give Up 06 Nisan 2022 16:11

Cevap: Tipsiz erkekleri yakışıklı gösterecek 9 ipucu
 
Pek ihtiyacım yok böyle şeylere =)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net