IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2018, 21:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kas Geliştirmek İçin Öneriler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Erkekler için kaslı bir vücuda sahip olmak önemli. Sağlık için spor yapan erkeklerin birçoğu aynı zamanda kas geliştirme yöntemleri konusunda da araştırmalar yapmaktadır. Spor ve uygun bir beslenme programı ile kasları geliştirmeye başlamak mümkün. Bu dergi kapaklarında görülen, fit ve sportif erkek vücutlarına sahip olmak için hayatın her anını dengeli ve kontrollü yaşamak, spora önem vermek ve takviyelerle kasları güçlendirmek gerekir.




Spor salonlarında uzun mesailer harcayarak kas yapmaya çalışan erkekler aynı zamanda kas geliştirme için etkili yöntemler konusunda daha farklı yöntemleri de denemektir. İster spor salonunda ister evde yaptığınız egzersizlerde yapabileceğiniz ufak değişiklikler, kas geliştirme sürecinize olumlu katkı sağlayacaktır.



Fitness Bantları Kullanın

Kas yapmanın tek yolunun ağırlık çalışmak olmadığını biliyorsunuz. Ağırlık çalışmanın yanı sıra hem vücudunuzu geliştirecek hem de kas gelişiminize katkı sağlayacak bir yöntem arıyorsanız fitness bantları kullanımı tam size göre… Kas yapısını geliştirmek için birçok erkek günümüzde fitness yapmayı tercih ediyor. Fitness esnasında kullanılan fitness bantları, kas geliştirme konusunda oldukça önemli etkilere sahip.
Birçok spor uzmanı tarafından lastikli kas geliştirme olarak tanımlanan bu yöntemde, fitness bantları düzenli kullanıldığında güç ve kas gücü kazanmanıza yardımcı olmaktadır. Spor öncesinde ısınma hareketleri yaparken veya hafif ağırlıklar ile çalışırken kullanabileceğiniz kas gelişimi için fitness bantları, bir kas çalıştırma programı ile birlikte kullanılmalıdır.





Fitness Bantlarının Hangisini Tercih Etmeli?

Bir spor mağazasına girdiğinizde fitness bantları reyonunda çok sayıda seçeneğin sizi beklediğini görürsünüz. Bu konuda yeni başlayan biriyseniz hangisini seçmeniz gerektiği konusunda karmaşa yaşamanız çok doğal. Birçok farklı seçenekten oluşan fitness bantları belli seviyelere sahip. Sizler bu bantlar arasından seçim yaparken kendi spor geçmişinize ve programınıza uygun olan seviyedeki fitness bandı seçimi ile çalışmaya başlayabilirsiniz.
Spor performansınızı artırmak için kullanabileceğiniz fitness bantları, birçok egzersiz programı içerisinde rahatlıkla kullanılabilir. Kol – bacak çalıştırma esnasında aktif olarak kullanabileceğiniz fitness bantları aynı zamanda kas gücünüzü ve hızınızı artırdığı gibi bir süre sonra spor performansınızın da yükselmesine yardımcı olur.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fitness, fitness nasıl yapılır, kas geliştirme, kas geliştirme yöntemleri, kas için egzersiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zeka geliştirmek için öneriler Sanem Kişisel Gelişim 1 06 Nisan 2018 12:36
Kendini Geliştirmek İsteyenler İçin Kitaplar PyrO Bilim Dünyasından Son Haberler 0 15 Temmuz 2013 21:21
Zekayı Geliştirmek İçin Yapılması Gerekenler Zen Ruh Sağlığı 0 30 Aralık 2012 14:07
Zeka Geliştirmek İçin 5 Yöntem Süslü Ödev ve Tezler 0 15 Ocak 2010 11:02
Stilinizi Geliştirmek İçin Öğütler YapraK Ah Erkekler 0 01 Nisan 2009 04:08