IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2018, 22:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güzel Kadınlar Erkek Sağlığını Etkiliyor





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.









Son yıllarda yapılan araştırmalardan elde edilen sonuçlara göre güzel kadınlar erkek sağlığını etkiliyor haberlerinin çıkması sonucu bu konuya olan araştırmalar giderek artış göstermektedir.





Bu olaydan sonra birçok bilimsel araştırmalara konu olan bu durumun gerçekliği de ispatlanmaya başlamıştır. Hatta bazı kaynaklarda güzel kadınlarla birlikte olan erkeklerin uzun yıllar boyunca sağlıklı olduğu da yer almaktadır.



Erkek sağlığında güzel kadınların etkisinin olmasındaki en büyük etken erkeklerin sağlığı açısından çok büyük rol oynayan hormonlardan kaynaklanmaktadır.






Bu hormonların yüksek olması erkeklerin sağlığını etkilemekte ve birçok ciddi sorunlara karşı çözümler üretilmesi için yarımcı olmaktadırlar. Bu yüzden kadınların da bu hormonların yükselmesinde etkisinin büyük olması nedeni ile erkeklerin sağlığına olumlu yönde katkılar sağlamaktadırlar.



Özellikle güzel ve çekici kadınlarla konuşan hatta ilişkiler yaşayan erkeklerin sağlık problemlerinde de çok fazla azalmalar görülmektedir. Yapılan bilimsel araştırmalarla da kanıtlanmış olan bu durum son derece normal bir durum olarak da görülmektedir.


Birçok kesimde bu düşüncenin yanlış olduğu düşünülmesi nedeni ile yanlış ve farklı zihniyetler ortaya da çıkmaktadır. Ülkemizde de bu tarz bir düşüncenin normal karşılanmadığını söyleyebilmekteyiz.




Kadınlar ve Erkekler



Günümüzde kadınlar olmadan erkekler, erkekler olmadan da kadınların tek başlarına mutlu bir hayat sürdüremeyecekleri açıkça görülmektedir. Aslında ilk çağdan beri süregelen bu durum son derece normaldir. Kadınlar ve erkekler arasındaki bağlantı yıllar öncesine hatta ilk insan neslinin başlamasına dayanmaktadır.



Günümüzde birçok kesimde hatta geçmiş dönemler de birçok kesimde bu düşüncenin son derece kötü ve ahlaksız bir düşünce olduğu görüşü yer almaktadır.


Ancak aslında insan neslinin devam edebilmesi için de kadınlar ve erkekler arasında sağlam bir bağın bulunması gerektiği de görülmektedir. Bu yüzden oluşan düşünceler arasında da yer alan konulardan birisi de güzel kadınlar erkek sağlığını etkiliyor konusudur.



Bunun bilimsel olarak da doğru olduğunun kanıtlandığı bu dönemlerde halen bazı kesimler de bu düşünce yapısının yanlış olduğu düşünülmektedir. Ancak birçok bilimsel konulara yer edinmiş olan bu konu hem erke sağlığı için hem de kadın sağlığı için birbirlerine olan ihtiyacın ne kadar önemli olduğu görülmektedir.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
erkek, erkek saglıgı, güzel kadın, kadın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dengesiz erkek sorunsalı. Herşey güzel giderken bir erkek neden ortadan kaybolur? Burce Ah Erkekler 14 02 Eylül 2016 17:07
Erkek Sağlığını Arttıran Yiyecekler PySSyCaT Erkek Sağlığı 0 20 Ocak 2016 10:24
Sigara, ruh sağlığını da etkiliyor Amelia Felsefe 0 15 Mart 2014 18:18
Kahve Göz Sağlığını Olumsuz Etkiliyor Zen Sağlık Köşesi 0 08 Kasım 2012 17:19
Güzel Kadınlar İş Bulamıyor N999 Ah Kadınlar 0 07 Mayıs 2012 20:33