IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ekim 2008, 11:10   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Desa, 2008/2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu




Deri konusunda hemen akla gelen bir isim olarak Desa, 2008/2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile gizemli kadının sembolü oluyor. Desa'dan şık tasarımlar.

Ünlü tasarımcı Fred Tutino imzalı ve 5 farklı konseptten oluşan 2008/2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile Desa; yalnızca şehir hayatının hızına ayak uydururken, sosyal yaşamın da tam ortasında yer alıyor. Günün her anında kullanılabileceğiniz Desa alternatifleri kah feminen, kah maskülen bir hava yaratıyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Koleksiyonun ilham kaynağı, 50'li yılların havasını yansıtıyor; burjuvazi, hanımefendi şıklığı, kışkırtıcılığı ile Alfred Hitchcock’un kahramanları, koleksiyonda canlılık yaratıyor. Desa 2008/2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu, rahat ve gösterişli yumuşak flanellerden dokulu kumaşlara, günlük takımlardan esnek yünlü pantolon, elbise ve eteklere, kaşmir mantolara, ekstra kaliteli merinos yünlü kumaşlardan rahat angora ve kaşmir trikolara kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Paltolar için kullanılan deri ve süetler; trençkotlar üzerinde görülen timsah baskılar; kış koleksiyonunun yalnızca bir kısmını oluşturuyor.

Architecture, Kesimi ve biçimiyle yeniden dizayn edilen takım elbiseler; siyah, saklanmış kırmızılar ve gözle görülebilir beyazlarla tamamlanıyor. Koleksiyon, yumuşak angora trikoları, kazakları, dantelli ve metal renklerde kabarık ceketleriyle çok çarpıcı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bonnie and Clyde, Çekici ve iddialı bir koleksiyon. Desa, 70’lerin özlenen atmosferinden esinlenilerek hazırladığı koleksiyonuyla karşınızda! Takım elbiseler, pilili deri ceketler, rahat ve şık flanel dikiş ustalığı, ekstra kaliteli merinos kumaşının harikaları, menekşe renginin tüm zarafeti, üzerinizde sizden önce konuşuyor olacak.

The Dollhouse, 1970’lerdeki hanımefendi şıklığı bu koleksiyonla geri geliyor! Birbirinden şık ve yumuşacık kürkler, buz mavisiyle feminen bir siluet çiziyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bourgeoisies, 1950’lerin burjuvazisini çizgisine katan Desa, bu koleksiyonuyla özgür giyinmeyi sevenlere hitap ediyor. Zengin çikolata renkleri, derin kırmızılarla doldurularak, tüvit tayyörlere, timsah baskılı trençkot ve eteklere kadar geniş seçenekler sunuyor.

At the manor, Karakışların gece yarısı mavilerinde düşleri anlatan bu koleksiyon, geçmişin nostaljik kokusunu üzerinde taşıyor; giyenlere büyük toprak krallıkları arasında seyahat ediyor hissi verebilir. Romantik çizgiler içinde; yosun yeşilleri, mangal kömürü, gösterişli menekşe renklerini bulabilir, pliseli alternatifler arasında ipek ve satenle tüm kadınsılığınızı yansıtabilirsiniz.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


2008/2009 sonbaharıyla daha da büyüyen çanta koleksiyonunda, bu yıl yine büyük çantalar göze çarpıyor! Yeni koleksiyonda, metalik renkler, büzgülü degrade deriler ve timsah baskılı modeller ön planda.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Geçen yıl görmeye başladığımız Oxford tarzı botlar ve bilekte biten botlar, bu sezon altın çağını yaşıyor. Kadınların vazgeçilmezi yüksek topuklu ayakkabı ve stilletto modeller ise farklı renk seçenekleri ve loafer modelleri ile zenginleştirilmiş detayları ile dikkat çekici. Sezonun en gözde ve yeni renkleri olan mink ve morun dışında, siyah her zamanki gibi vazgeçilmezliğini koruyor. Koleksiyon, bu renklerin yanı sıra yeşil, gri ve bordo renkleriyle sürpriz yapıyor. Geçen yıldan miras kalan ruganlar ise hala bir numara. Rahatlığı ve şıklığı buluşturan babetler de sezonun tercih edilenleri arasında. Aynı zamanda bu yılın modası olan dökümlü ve büzgülü modeller ile çizmeler, pilise detaylı çantalarla mükemmel bir uyum sergiliyor.

medyamoda...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
desa, koleksiyonu, kış, sonbahar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Desa 2013-2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu Sır Moda Trendleri 0 25 Ağustos 2013 09:23
Volt 2008 / 2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu Kralice Ah Erkekler 0 15 Kasım 2008 14:06
Fornarina 2008/2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu Kralice Ah Kadınlar 2 16 Ekim 2008 17:48
Accessorize 2008/2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu Kralice Ah Kadınlar 0 16 Ekim 2008 12:56
Carmina 2008/2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu Kralice Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 13 Ekim 2008 13:23