IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Kadınlar (https://www.ircforumlari.net/ah-kadinlar/)
-   -   Eviniz İmzanızı Taşısın! (https://www.ircforumlari.net/ah-kadinlar/262448-eviniz-imzanizi-tasisin.html)

kaRa_kiZ 25 Eylül 2009 10:28

Eviniz İmzanızı Taşısın!
 
Eviniz İmzanızı Taşısın!


Evinizin kapısından girince, size ait olduğu belli olmalı. Stilinizi vurgulamak ve farklılık yaratmak için, ev dekorasyonuna imzanızı atın.
Eviniz İmzanızı Taşısın!
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Evinizi kişiselleştirmeye renklerden başlayın. Cüretkar ve baskın renkler ya da pastel ve sakinleştirici etki yaratan renkler seçebilirsiniz. Önemli olan modern bir görünüm için, aynı renk temalarını mobilya ve aksesuarlara da taşıyabilmektir.
İster klasik, ister modern tarzda bir eviniz olsun, aynalar her evde ferahlık ve aydınlık hissi yaratırlar. Dekorasyonunuza uyabilecek şık bir ayna ile farklı yansımalar elde etmeniz mümkün.
Banyonuzu daha keyifli hale getirmek isterseniz, ısıtma sistemli ve şık tasarımlı havluluklardan kullanabilirsiniz. Odak noktası oluşturabileceğiniz havlulukların pek çok çeşidini bulabilirsiniz.
Pencerelerinize takacağınız ek güneşli ve perdelerle, mekanda yepyeni bir görünüm yakalayabilirsiniz. Son derece pratik bir çözüm olan bu yöntem, evinize farklı bir stil getirmenin kolay yollarından biridir. İstediğiniz kadar sade veya renkli, şık olabileceğiniz kumaş seçenekleri mevcut.
Mükemmel atmosferi bir dokunuşla yaratırsınız. Dİmmeri çevirdiğiniz veya elektrik anahtarına bastığınız anda bir mekanın kazandığı hava birden değişir. Aydınlatmayı mekanın işlevine göre planlayın. Dinlendirici ve huzur dolu bir yaşam alanı için loş ışıklar, mutfak ve banyo gibi aydınlık alana ihtiyaç duyduğunuz yerlerde ise, parlak ışıklar, tüm ortamı farklılaştıracaktır. Ayrıca günümüzde istediğiniz şekil, form ve desende aydınlatma üniteleri bulmanız mümkün.
Mekanları şenlendirmek için cesur renklerle boyamak mutlaka güzel sonuçlar verir. Ancak bir yolu daha var. Duvarlarınızı tuval ve çerçevelerle süsleyip, sanatın coşkusunu ve renkliliğini evinize davet edebilirsiniz.
Küçük dokunuşlar evinizde büyük değişimler yaratabilir. Şık kapı tokmakları, kapılarınıza karakterinizi yansıtmanızı sağlayacaktır.
Evinizde şaşırtıcı bir köşe oluşturmak isterseniz, en etkili yollarından birisi duvarlarınıza desen uygulamaktır. Örneğin tek bir duvarı duvar kağıdı ile kaplayabilir ve bu dekoru çeşitli aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.
Giriş kapısı konuklarınızı karşıladığınız ilk yerdir. Kapınızı çarpıcı bir renge boya***** veya farklı tarzda kapı kolları kullanarak, konuklarınızı sadece size özgü bir şekilde karşılayabilirsiniz.
Oturma odasına şömine yaptırarak soğuk kış günlerinde sıcak bir odak noktası oluşturabilirsiniz. Her bütçeye uygun çözümlerin sunulduğu şömine alternatifleri odanızda farklı bir atmosfer yaratmanızı da sağlayacaktır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net