IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Kadınlar (https://www.ircforumlari.net/ah-kadinlar/)
-   -   Kuş Sesleri Duyuluyor! (https://www.ircforumlari.net/ah-kadinlar/329965-kus-sesleri-duyuluyor.html)

Dilara 23 Nisan 2010 04:49

Kuş Sesleri Duyuluyor!
 
2010 yaz mevsimi yaklaştıkça yeni sezona ait trendler gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Marine, çiçek desenleri, leopar desenlerden sonra kuş figürlü aksesuar ve kıyafetler bizi bekliyor!

Hem işyerinde hem de günlük hayatta spor giyimi tercih ediyorsanız kuş desenleri tam size göre! Elbise, takı, çanta, bluz, etek ve şortlarınızda kuş desenleri kullanmak hem sportif hem de şık bir görüntü sergilemenize yardımcı olacaktır.
Tüm desenli kıyafetlerde olduğu gibi “en fazla iki” kuralı kuş desenleri için de geçerlidir. Kendi tarzınıza göre hazırladığınız kuş desenli kombinlerde en fazla iki parçada desen kullanmaya özen gösterin. Fazla desen fazla karışık bir görüntüye neden olur.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk