IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Kadınlar (https://www.ircforumlari.net/ah-kadinlar/)
-   -   FAbrika'nın Enerjisiyle Sonbahar Ve Kışı Sıcak Geçirin (https://www.ircforumlari.net/ah-kadinlar/357526-fabrikanin-enerjisiyle-sonbahar-ve-kisi-sicak-gecirin.html)

Afrodit 01 Ekim 2010 23:43

FAbrika'nın Enerjisiyle Sonbahar Ve Kışı Sıcak Geçirin
 
Fabrika, çekimleri Mardin’de gerçekleştirilen 2010-11 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda iş ve iş dışında rahatlıkla kullanılabilen yenilikçi, enerji dolu tasarımlar sunmaya devam ediyor.

Fabrika 2010-11 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda ironik yorumlarla farklı stiller bir araya geliyor. Gölge oyunları ve abiye detaylar günlük hayatın giyim tarzını etkilemeye başlıyor.

Gri, kahve, bej, yeşil, fuşya, mor ve mavi tonlarının hakim olduğu Sonbahar-Kış sezonunda, melanj efektler, baskılar, desenler, İngiliz tarzı ekoseler, mikrogeometrik armürler, diyagonal çizgiler, leopar desenler ve yumuşak kadifeler ağırlıklı olarak kullanılıyor. Kamuflaj deseniyse mat ve parlak yeni yorumlarıyla tekrar yükselişe geçiyor.



Fabrika 2010-11 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu’nda; konfor, rahatlık ve detaylarla güçlendirilmiş parçalar öne çıkıyor. Farklı malzemelerin bir arada kullanıldığı koleksiyonda kumaş dokularıyla bohem bir hava esiyor.

Renk olarak; siyah, beyaz, koyu yeşil, antrasit, gri, koyu mor, petrol, lacivert, vizon, kahve, bej, pembe ve fuşya ile zenginleşen koleksiyonda koyu tonlar ağırlıkta.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Sametold 01 Ekim 2010 23:51

Cevap: FAbrika'nın Enerjisiyle Sonbahar Ve Kışı Sıcak Geçirin
 
Fabrika'ya dönüp bakıldığında Pek hatrı sayılır elbise'lere imza atmamıştır,sıradan ve bilindik. Yalnız bu Kreasyonu çok beğendim. Teşekkürler GuzeL. :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net