IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Kadınlar (https://www.ircforumlari.net/ah-kadinlar/)
-   -   Kadınların, iyi baba olacak erkekleri yüz hatlarından anlayabildiği ortaya çıktı (https://www.ircforumlari.net/ah-kadinlar/368697-kadinlarin-iyi-baba-olacak-erkekleri-yuz-hatlarindan-anlayabildigi-ortaya-cikti.html)

pyracantha 03 Aralık 2010 21:11

Kadınların, iyi baba olacak erkekleri yüz hatlarından anlayabildiği ortaya çıktı
 
Amerikan Chicago ve California üniversitelerinin uzmanlarınca yürütülen çalışmanın sonuçları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İngiliz ''Proceedings of the Royal Society'' dergisinde yayınlandı.

Araştırmaya b[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]anlık eden Prof. Dario Maestripieri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadınların kısa süreli iişkiler için sert yüz ifadesine sahip erkekleri tercih ettiğini kaydetti. Tom Hanks veya Leonardo Di Caprio gibi oyuncuların[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''iyi baba'' olacak erkekler sınıfına girdiğini belirten profesör[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] araştırmalarının[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadınların iyi baba olabilecek erkekleri tercih
ettiklerini öne süren evrim teorisini doğrular nitelikte olduğunu vurguladı.

Araştırmacılar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 39 erkeğin testosteron seviyesini ölçtü. Daha sonra bu erkeklere biri yetişkin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diğeri bebek iki resim göstererek hangisini tercih ettiklerini sordu.
Gönüllü erkeklerin daha sonra hiçbir duygu ifade etmeyen portre [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çekildi ve bunlar 29 üniversiteli kız öğrenciye gösterildi. Kızlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bebek resimlerini tercih etmiş erkekleri daha ilgi çekici buldu. Dahası[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızların sert ifadeye sahip bulduğu erkekler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] testosteron seviyesi yüksek erkeklerdi.

Araştırmaya göre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadınlar küçük çene ve nispeten büyük gözlerle yuvarlak yüz hatlarına sahip erkekleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''potansiyel iyi babalar'' olarak algılıyor. Mickey Rourke veya Christopher Reeve gibi köşeli çeneye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] minik gözlere ve kemikli yüze sahip erkekler ise kısa süreli ilişkiler için kadınlara daha cazip geliyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net