IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2011, 22:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gardırobun Vazgeçilmezleri...




Gardırobun Vazgeçilmezleri

Moda otoritesi Nina Garcia'nın "Şıklığıyla Göz Kamaştıran Kadının 100 Vazgeçilmezi" adlı kitabı moda klasiği olan 100 parçayı ve kullanım şekillerini anlatıyor.

Kullanılmayan kıyafetelerele dolup taşan bir gardirop yerine içindeki her parçanın işinize yaradığı fonksiyonel bir gardıroba sahip olmak istiyosanız bunları gözden geçirin..

Trençkot

Üzerinizde mükemmel bir trenckot varken altına ne giydiğinizin o kadar önemi yoktur. Trençkotun baştan çıkarıcı tehlikeli bir ceket olması nedeniyle altında ne olduğuyla asla ilgilenilmez. Bir kadın biraz gizemli, biraz esrarengiz bir hava yaratmak istediğinde mutlaka trençkot giymelidir. Muhteşem bir güneş gözlüğü de yaratılan etkiyi artıracaktır.

Babetler

Yüksek topuklu ayakakbıların dönüştürücü gücüne asla sahip olamayacaklar belki ama babetlerde başlı başına şık ve herzaman varlıklarını sürdürmüş ayakkabılardır. Moda dünyasının benimsediği ve taparcasına sevdiği az sayıda topuksuz ayakkabı olmaya devam etmektedir. Üstelik çok rahattır.

Jean Pantolon

En güzel jean pantolon modeli üzerinize son derece yakışan ve oturan bir jeandir Markası ne olursa olsun yakışanı giyin.


Düz Beyaz Tişört

Fiyatları çok uygundur ve uzun süre dayanırlar. Giydiğiniz tişörtlerin varlığını hissetmemlisiniz. Ne akadar ince ve hafif ise o kadar iyidir Düz beyaz tişörtler herzaman kurtarıcıdır.

Gece Elbisesi

Gece elbisesi giymemizi gerektiren bir davete gitmemiz gerekiyorsa, genellikle dehşete düşeriz. O panikle alışverişe çıkar ve yalnış kıyafetlere bir sürü para öderiz. Akıllı bir kadın indirim mağazasından gece elbiselerini bakmadan çıkmaz. Beğendiği model olursa alır. Ve birgün mutlaka işine yarayacak olan bir elbisesi vardır.

Camel Manto

Eğer rengi doğruysa hem pahalı hem de şık görünen gerçek bir klasik mantodur. Camel manto, kadınların jean pantolonlarına şık ve zarif bir hava katan gerçek bir klasiktir. Tamamen siyah bir kıyafetle nazik ve duygusallık getirir. Her genç kadının soğuk kış günlerinde siyah mantosunun yanında bir de Camel mantosu bulunmalıdır.

Blazer

Blazer kadınların erkeklerden çaldığı besbelli olan çoğu zaman onlardan daha güzel taşıdıkları bir ceket türüdür. Klasik kadınlar genellikle bu ceketi beyaz parlak pantolonlarla veya mini siyah elbiselerin üzerine giyerler. Siyah jeanlerle veya kanvas pantolonlarla da çok şık görünürler.

Mini Siyah Elbise

Genellikle bir kadın öyle bir arayışı olmadığı zamanlarda mükemmel bir minik siyah elbise bulur. Böyle bir durumda fiyatı ne olursa olsun almalıdır. Yıllarca giyeceğiniz bu elbise paha biçilmez bir nimet gibidir.

Hayvan Deseni

Gerçekten şık ve modaya uygun giyinen kişiler herzaman cesurdur ve asla silik bir görüntü sergilemez. Hayvan desenli bir aksesuar bunun için harika bir fırsattır. Kendine güvenen kadınlar için güvenilir bir elbisedir.

Stiletto

Bu ayakkabılar aşırı derecede coşkulu hissetmenizi sağlayabilir ve büyük miktarda bir kredi borcunu bile unutturabilir. Bacağınızın şeklini ortaya çıkarır, sizi daha uzun gösterir.

Bilekte Biten Botlar

Bilekte biten botlar ilk başlarda klasik kesimli pantolonların altında kalacak şekilde kullanılmak üzere yaratılmışlardı. Ancak kadınlar onları herşeyin altına giymeye başladılar. Elbiseler ve boru paçalı pantolonlarla birlikte kullandılar. En cesurları şortarın altına giydi Bu botlar havalı kadının olmazsa olmazı ..
Alıntıdır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
gardırobun, vazgecilmezleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkek Gardırobunun Vazgeçilmezleri SeytaninOrkestrasi Ah Erkekler 0 28 Mart 2010 01:44
Yaz Şıklığının Vazgeçilmezleri Kralice Moda Trendleri 0 24 Haziran 2008 15:42