IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AnqeL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2012, 02:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Manken gibi bir vücuda nasıl sahip olunur





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İnternette kadın ve moda sitelerini ziyaret eden kadınlar arasında yapılan araştırmada, en fazla tıklanan bölüm "Manken gibi bir vücuda nasıl sahip olunur?" bölümü oldu.

İşte kadınların diğer tercihleri:


Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (TEKAM) Müdürü Prof. Dr. Muammer Kaya'nın internetteki kadın ve moda sitelerini ziyaret eden kadınların, bedava sunulan pratik kişisel bakım bilgileriyle ilgilenip okumalarını baz alarak yaptığı araştırmaya göre, Türk kadın popülasyonunu, eğitimli, gelir seviyesi ve tüketim eğilimi fazla olan kadınları temsil ettiği belirlendi.

Kadınlar en çok ''manken gibi bir vücuda sahip olmak istediğinin'' saptandığı araştırmada, kadınların en fazla kırışıklıkların engellenmesi, epilasyon ve vücut bakımına önem verdiği tespit edildi.

Kadınlar güzel görünmek için en fazla bacak, göğüs ve saç bakımlarına özen gösteriyorlar. Kadınların en önemli korkuları ise selülit ve ciltteki kırışıklık. Kadınlar güzel görünmede en fazla, sırasıyla dudak, kalça, yüz ve kaşlar, gözlere, ayak bakımı ve cilt sorunlarına özen gösteriyor.

KIRIŞIKLIK KORKUSU

İnternette ilgili siteleri tıklayan kadınlar arasında yapılan ölçümlemede, "Manken gibi bir vücuda nasıl sahip olunur?" bölümünü 7 bin 71 kişi, "Kırışıklıklar neden oluşur ve nasıl engellenir?" bölümünü 5 bin 248 kişi, "Epilasyon" bölümünü 3 bin 782 kişi, "Vücut bakımı" bölümünü 3 bin 585 kişi inceledi. Kadınlarca güzel olmak için en çok dikkat edilen uzuvlar kısmında da "Kusursuz bacak" bölümününü 2 bin 897 kişi, "Göğüs bakımı" bölümünü 2 bin 700 kişi, "Saç bakımı" bölümünü 2 bin 359 kişi, "Selülit" bölümünü 1924 kişi, "Dudak" bölümünü 1137 kişi, "Sıkı ve bakımlı kalça" bölümünü 741 kişi, "Yüz ve kaşlar" bölümünü 520 kişi, "Gözler ve bakış" bölümünü 456 kişi, "Ayak bakımı" bölümlünü 448 kişi, "Cilt sorunları" bölümünü de 344 kadın tıkladı. İncelenen kadınların güzel olmak veya kalmak konusundaki en önemli korkularının da sırasıyla kırışıklık (yaşlanmak), kıl-tüy ve selülit olduğu saptandı.

Kadınlar tarafından güzel görünmek için en çok dikkat edilen organlar veya uzuvların da sırasıyla bacak, göğüs, saç, dudak, kalça, yüz-kaşlar, ayak ve cilt bakımı olduğu belirlendi.

Prof. Dr. Kaya, araştırmada, kadınların güzel olmak için çoğunlukla ucuz yolları aradığını saptadığını belirterek, yaşlanırken güzelliklerinin bozulmaması için kadınların daha fazla doğal ve kalıcı makyajı tercih ettiklerini tespit ettiğini kaydetti.

Güzelleşme ve genç görünmede kadınların en çok tercih ettikleri rengin kırmızı olduğunu anlatan Prof. Dr. Kaya, şöyle konuştu:

"Araştırmaya katılan bayanlar diyet yapmayla, doğru beslenmekten daha fazla ilgilenmektedir. Kilo verme ve spor yapma en az öncelik verilen konular arasında yer almaktadır."

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
bir, gibi, manken, nasıl, olunur, sahip, vücuda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Âlimlere nasıl tâbi olunur KarakıZ İslam Alimleri 0 21 Aralık 2011 09:58
Dolgun Dudaklara Nasıl Sahip Olunur.. Sihir Ah Kadınlar 0 06 Ekim 2011 10:22
manken Gibi Hatun + 45 :) Sır IF Ekstra 8 11 Kasım 2010 07:29
Bu vücuda sahip olmak için çok ter döküyorum Cemalizim Haber Arşivi 0 07 Eylül 2009 14:53
Nasıl ateist olunur? KraLiSHE Merak Ettikleriniz 6 26 Mart 2009 10:02