IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2012, 14:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uzak Durulası Erkek Modelleri




Çevresinde birazcık huysuzca bir kadın olarak tanınan zat-ı alimin maalesef; bir erkekte sevmediğim, gözüme batan, kadınları rahatsız eden milyonlarca özellik bulabilmek gibi gereksiz bir yeteneği var. Ya da bu yeteneğe lanet mi demeliyiz emin değilim?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ne yaparsa yapsın bana yaranamayan, ısınmak için kendimi paralayıp ışık hızında soğuduğum adamlarla dolu; romantik olmasını istediğim ama erkekler açısından dipsiz bir mağara gibi karanlık olan geçmişim. Ama bu erkeklerin içlerinde bazı tipler var ki, değil bana, hiçbir kadına bile ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak türlerden onlar. Kadınlara dev hizmet; görüldü mü kaçılacak, arkaya bakmadan koşarak uzaklaşılacak adam tipleri huzurlarınızda:

- Uzun süredir ilişkisi olmamış erkek: Beni en çok rahatsız eden erkek türü bu. Bir erkeğin niye uzun süredir sevgilisi olmaz? Acaba sorunu ne? Ne yapıyor da çevresinde hiç kadın bulunmuyor. Hiç bir kadını mı beğenmiyor yoksa hiçbir kadın mı onu beğenmiyor? Hiçbir kadın onu beğenmiyorsa ben neyini beğendim bu adamın?

- Annesine aşırı düşkün erkek: Aile bir kadın için hayattaki en önemli şeylerden biridir ve karşımdaki erkeğin de ailesine aynı değeri vermesini beklerim ki biz ilerde aile olursak bana da değer versin. Amaaa annesinin ağzının içine bakan erkek de pek itici arkadaş! Otuz yaşına geldiği halde tişörtünü, donunu annesi alan adamlar yaşıyor memlekette. Gak dese annesine koşan, annesi ve onun fikri olmadan adım atmayan erkek modelinden de acilen kaçmalı. Adam daha don bile alamıyor kıçına, senin sorumluluğunu nasıl alacak, kavga etseniz annesine sorar. Hemen kaç.

- Kız kankası olan erkek: Kadın ve erkeğin asla arkadaş olamayacağı gerçeği bir yana, bu "kankalı erkek" beni en illet eden erkek çünkü bu gerçeğe rağmen ortada bir başka kadın var. Bu ikisi sözde "arkadaş"lar ama nasıl bir arkadaşlıksa bu; sevgilin senden daha fazla onunla görüşür. En ufak kavgada ona koşar, teselli arar. Sanki bu ilişkide kankası değil de sen üçüncü kişi gibi olursun. Zaten ne yaparsan yap, araları da asla bozulmayacak ve kötü olan hep sen olacaksın. Bir de paranoya yapacaksın; "Acaba alkol aldıklarında sevişmek istiyorlar mı, acaba gizli sevgililer mi" diye diye delireceksin. O yüzden en başından eyvallah deyip yol almak en iyisi.

- Alkole dayanıksız erkek: Aslında bu erkekler de çeşit çeşit, çok içerim diye hava atıp, daha ikinci dubleden sonra dünyayı kurtaran modelleri de var, masadan sarhoş olup kalkmayanı da, her şekilde sarhoş erkek itici, ağzından ejdarha alevi gibi sarımsaklı haydari ve rakı kokusu gelen bir erkek hiçbir kadına çekici gelmez, ne yatakta, ne sokakta. Hele kendini ispat için alkol alan erkek büsbütün çekilmez oluyor, alkolü damara yiyince içindeki saçma sapan adam özgür kalıyor ve size hayatı zindan ediyor saçma sapan konuşmalarıyla. Bu tip erkeklerden kaçmayın, kafasına kalın bir sopa ile vurun, o bayılsın, siz yürüyerek uzaklaşın.

Kaynak : Ekolay

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
durulası, erkek, modelleri, uzak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevdiğiniz Erkek İçin Örgü Kazak Modelleri, Çok Şık Erkek El Örgüsü Kazaklar PauL Ah Erkekler 0 06 Şubat 2012 17:14
2012 Erkek Modası - Yeni Erkek Giyim Modelleri PauL Ah Erkekler 0 05 Aralık 2011 19:13
Vakko 2011-2012 Erkek Modelleri.. / Vakko Erkek Giyim Göz Alıcı Sevda Ah Erkekler 0 18 Eylül 2011 17:42
Uzak Dogudaki Bir Erkek Olmak İstemezsiniz Herlade Sim Esrarengiz Olaylar 1 08 Haziran 2011 18:56
Uzak Durulacak 5 Erkek Tipi Sır Ah Erkekler 0 03 Mart 2011 11:48