IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Kadınlar (https://www.ircforumlari.net/ah-kadinlar/)
-   -   Saten Babydoll Modelleri (https://www.ircforumlari.net/ah-kadinlar/482369-saten-babydoll-modelleri.html)

Liaaa 15 Mayıs 2012 18:35

Saten Babydoll Modelleri
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Babydoll; kısa etek tarzında, göğüslerden başlayarak kalçaların altına kadar inebilen ve göğüs altından sonra bol kesimli yapısı olan büstiyer ve etek karışımı bir modeldir. Babydoll, birçok çesidi ile çok farklı amaçlar ile kullanılabilmektedir. Genellikle gecelik olarak kullanılır fakat bunun yanında fantezi iç giyim ve bazı modelleri de elbise veya t-shirt olarak da kullanılır.

Babydoll un genellikle transparan yani tül kumaş ile üretilmiş olan modelleri ve daha açık olan yani sadece göğüsleri kapatıp, göbek kısmını açık bırakan, önden kurdele ile bağlı ceket tarzı modelleri fantezi iç giyimde kullanılır. Bu modeller aynı zamanda çok rahat gecelik modeli de olabilmektedir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Babydoll gecelik modelleri, normal geceliklere göre biraz daha kısa oldukları için daha seksi ve fantastik ürünlerdir. Rahatlık açısından saten kumaşlı olanları tercih edilmektedir. Çok daha güzel ve özel anlar yaşamak istiyorsanız babydoll modelleri tam size göre.

Babydoll un elbise ve t-shirt modelleri genellikle göğüs dekolteli olduğu için cesaret isteyen modellerdir. Bir tayt veya kot pantolonun üstüne giydiğinizde güzel bir kombinasyon yakalamış olacaksınız. Ayrıca seksiliğinizi ön plana çıkarabileceğiniz gibi bazı modelleri ile daha mütevazi görünebilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net